Рокля Фея с Крила За момичета, Рокля Фея с Крила, 4 бр., Костюм с Крила, Магическа Пръчка, Комплект от Уши, Рожден Ден, Великден, Хелоуин

  • 23.46лв.
  • 69.01лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: ЛЮРЕКС
  • Сезон: Лято
  • Тип дизайн: шарени
  • Възрастова група: 25-36м
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p2425

Характеристики:

Хелоуин Джунгла един Елф, Фея Принцеса Костюм за Деца Момичета,

Изработен е от висококачествени материи, дишането и приятни за кожа, мека като облак.

Предложената възраст е посочен само за информация и не е подходящ за всички.

Материал: 100% полиестер

Размер: S-XL

Възраст: Препоръчва се за момичета на възраст от 2 до 10 години

Пол: момиче

【Забележка за размера на】 Препоръчителна възраст е посочен само за информация и не е подходяща за всички. S, препоръчителна възраст-от 2-3 години, се препоръчва M, 4-5 години, се препоръчва L, 6-7 години, се препоръчва XL, 8-10 години.Моля, проверете информацията за размера на таблицата с размери преди да поръчате, за да изберете правилния размер за вашето дете.Инструкции за грижа: Бережная ръчно пране, сушене и т.н., да не се излага на химически миене, да не се избелва и да не се гали, машинно пране, не се препоръчва.

Списък на пакетите:

1 рокля от тюл

1 магическа пръчка,

1 крило

1 ухо

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Безопасни за кожата материали】 Рокля фея с крила за момичета, изработени от висококачествена тъкан, която е дишаща и приятна за кожа, мека като облак.Той не дразни нежната кожа, да не сяда, не залепени и осигурява удобно и комфортно носенето.

2. 【Принцеса рокля от тюл без ръкави】 принцеса Рокля от тюл ръчно изработени без ръкави, с крилца принцесата на елфите джунглата, вълшебна пръчица или подходящи уши. идеален за cosplay на Хелоуин.Костюм принцеса на феите за деца е направена в класически костюм на елфската принцеса фея от джунглата.

3. 【Красиви и блестящи】 и накарайте ги да се чувстват принцеси в този празничен сезон!Този атрактивен костюм Феи за момичетата да споделят радост и усмивка на вашето малышке.

4. 【Красив подарък】 Получите костюм на магически крила невероятно момиче за любопытного на детето, който ще бъде принцеса.Детски играчки spin може да се използва за момичета и да се превърне в чудесен семеен забавление, където всеки ще може да се приближи.

5. 【Универсален за употреба】 Облекло феи джунглата е подходяща за Хелоуин, cosplay-партита, партита принцеси, фотосесии, официални събития и фестивали.

Добави мнение

Вашият рейтинг: