Ресни Стенен Гоблен Ръчна изработка От ресни С Пискюл - Boho Дневна Спалня Фон Украса

  • 31.35лв.
  • 57.01лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Полиестер / Памук

Инв.: p24852

Ресни Стенен Гоблен Ръчна изработка от ресни с Пискюл - Boho Дневна Спалня Фон Украса

Перфектен размер: около 17,7 инча/45 см Ш x 27,6 инча/70 см Д, който е идеален за вашата стена.

Натурална: Нашата стенни окачване ръчно изработени от ресни, изработена от 100% естествен мек памук кабел, ще даде своя дом скандинавски стил.

Боядисани стени в стил бохо-шик: Този тъкани стенен гоблен, за да проверите за стая в минималистичном естествен стил.Декорирайте стената и направете вашия дом уютен, можете да го закачите върху мека мебел, камина, бюро или на облегалката на леглото.С помощта на този ресни може да бъде окачен на стената, че ще направят пространството по-топло.

Елегантен дизайн: Внимателно изработени ръчно, ще се превърне в чудесен подарък за човек, който обича бохем, западен или етническия стил в дома си.Монтаж на стена декорация от ресни ще даде своя дом топлина и текстура.Естествен вид ще даде на вашето малко пространство бохо-шарма.

Приложение: идеален за сватбени сувенири, подаръци за младоженци или богемных тематични партита, декорация на стените в стил бохо, детската градина или детска спалня, подарък за рожден ден, минималистичного украса и т.н.

Ръчна изработка, екологично чисти умения

Лесен за почистване и се обслужва от

Тип: Тъкани гоблени

цвят: бежов

Материал: памучни конци + дървена пръчица

Съдържание на опаковката:

1 х гоблен

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: