DESKAR CCGT060202 CCGT060204-AL K10 на Струг с ЦПУ за обработка на алуминий Видий плоча

  • 20.72лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Твърда сплав

Инв.: p25262

Здравей приятел

Аз съм тук в качеството на официален дилър е sandvik ISCAR SECO WALTER Kennametal ZCC · CT YG LMT Mitsubishi Sumitomo Kyocera TUNGALOY KORLOY TaeguTec LAMINA。всички наши продукти се продават на по-ниски цени за качеството.Ако ви е необходимо, моля, не се колебайте да се купуват.Ние трябва да ви осигури максимално благоприятни условия за пазаруване!Нашите стоки са истински, и една фалшива, ще бъде глобен десет, а репутацията бъде гарантирана.Принцип на служение се състои в това, да служи с цялото си сърце и искрено се отнасяме към хората!

Нашите предимства:

1. Всички инструменти с ЦПУ в магазина представя пълен асортимент от модели на различни марки, включително видий ножове, дръжки на инструменти, режещи глави, u-образни тренировки, метчики, тренировки, различни измервателни инструменти и т.н.

2. Тъй като моделите са твърде много, ние не успяхме да изтеглите всички модели навреме.При необходимост ние можем да изпратим лично писмо, в нашия магазин.

3. Нашият магазин е дилър.Ако имате голям обем покупки, можете да се свържете с нас по лична писане с големи отстъпки.

4. Всички стоки могат да бъдат доставени в рамките на 1-3 дни.Не чакайте прекалено дълго.

Стоки само на магазина се намират в етап на развитие.Някои продукти могат да бъдат изтеглени не навреме.Ако имате нужда от нещо, можете да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Аз ще ви отговоря възможно най-скоро!Благодаря ви за вашето признание и доверие.

Добави мнение

Вашият рейтинг: