Мюсюлманските Жени Закрита Абайя Свободно Дълга Рокля Ислямска Облекло Дубай Турското Скромна Рокля Случайни. → Халат От Плътен Цвят

  • 45.97лв.
  • 65.67лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • базирана в Мароко, златен дубай абайя, жените нигер абайя, изискана облекло Турция, скромна рокля от тюл, дубайское рокля traparen, кафтан марокански булки, турция е мюсюлманска облекло, абайя дълга широка, художествен ретро-стил на абая
  • Материал: Polyester
  • Еластичност: Без Стрии
  • Стил: Ежедневни обувки
  • CN: Гуандун
  • Тип елемент: АБАЙЯ
  • Произход: Континентален Китай
  • Отдел име: Възрастен
  • Тип на засаждане: Свободна кацане
  • Тип тъкани: Тъкани
  • Украса: Колан

Инв.: p2550

Таблица с размери

Таблица с размери

> грешка при измерване +/-3 вижте См. Специфични размери в таблицата размери.Не избирайте размер по своя навик!

> Измерване в таблицата размери са посочени за най-облекло, А не за тялото. (например, ако си размера на гърдите е 42 инча, трябва да изберете размер L, ако дължината е подходящ за вас)

> Да определите размера, който ви е най-подходящ, се избират в съответствие с вашите размери на бюст и растеж.

> Ако планирате да носите високи токчета, имате закръглени форми, вие ще искате да се абайя / рокля волочилось по пода / закрывало краката, може да се обмисли възможността за избор на по-дългата дължина.Ако сте стройни, може да се обмисли възможността за избор на по-къса дължина.

Достъпни услуги за директна доставка и продажба на едро.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА

1 x Закрита Абайя

ИЗЛОЖБА НА ПРОДУКТА

Цветът на продукта може да се различават малко от източници на фотографско осветление или настройката на вашия монитор.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАНЕ

Студено измиване.

Не използвайте белина, след това да изсъхне.

Изтривайте подобни цветове.

Доставка

1. Време за обработка на поръчки е от 1-5 работни дни (без официални празници) след успешно плащане.

2. Ако имате нужда от продукт, спешно, моля, свържете се с нас за експресна доставка.

3. Моля, проверете внимателно това, когато получите стоката си.Ако сте получили един или погрешно изпратен или дефектна стока, моля свържете се с нас веднага.

4. Ако не сте получили вашия продукт и време за защита на покупка е изтекло, можете да се удължи себе си или се свържете с нас, за да го удължи.По този начин, плащането не се предава от нас.

5. Ако информацията за проследяване показва "доставени", но не я получи, като цяло, това е carrier сега се разпространява вашата стока.Моля, бъдете търпеливи, или се свържете с местните пощенски служби на или на превозвача в страната на местоназначението.

6. Ако вашата пратка не се достигне в рамките на обещания срок на доставка, моля не се колебайте да се свържете с нас в период на защита на купувача.Ние ще проверим това за вас и ще ви помогнем да си върнете парите.

7. Директна доставка и търговия на едро и услуги са на разположение.Моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.

Коментари

1. Вашият отзив означава това за всички нас!Мисли, които споделяме, ни помагат непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги.Съобщение добре дошли.

2. Вашият положителен отзив и 5 звезди ще бъдат високо оценени, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

3. Ако има някакви проблеми с нашия продукт или услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема, така че да сте удовлетворени.

Добави мнение

Вашият рейтинг: