Една Ръка Сгъване На Безжичното Зареждане На Облегалката За Глава На Арматурното Табло, Смартфон, Поддръжка На Мобилен Притежателя На Мобилен Телефон В Колата Универсална Скоба

  • 50.00лв.
  • 71.43лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Функция 4: Стойка За Таблет И Мобилен Телефон С Безжична Зареждане
  • Функция 2: Автомобилни Аксесоари
  • Функция 6: Умен аксесоар с автоматично откриване
  • Функция 3: Стойка за Телефон
  • Функция 1: аксесоари за интериора на колата
  • Функция 5: Универсален Автомобилен Телефонен Бракер
  • Търговска марка: Юнар
  • Името на цвета: Черен
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p25520

Водещи елементи:

1、 Безжично зарядно за кола и титуляр: Безжично зарядно за кола обединява отдушник на притежателя на мобилен телефон и безжично зарядно устройство в едно цяло.Това безжично зарядно устройство за мобилен телефон има вграден смарт-чип, който може да защити вашият телефон от презареждането, претоварване работен ток, късо съединение, прегряване и т.н.

2、 Интелигентен аксесоар с автоматично дефиниция: Задръжте телефона в близост до притежателя на телефон, с вграден интелигентен сензор за притежателя на телефона ще освободи скоба, след което автоматично се кликне върху него и ще започне зареждането.Натиснете върху областта за откриване на бутоните, стяга автоматично ще ви освободи вашия телефон и можете да получите на телефон.Сверхширокий скоба дава възможност за лесно фиксиране на мобилен телефон голям размер.

3. Двойна монтаж: можете да инсталирате на притежателя на телефона на таблото, вентилационни отвори или дори прозорци.Всасывающее устройство не поцарапает таблото или на стъклото на вашия автомобил.Ако инсталирате го с помощта на засмукване, моля, изчакайте 12 часа преди употреба, за да може той по-добре на централната банка.

4. Стабилен и сигурен: скоба на този держателе за мобилен телефон е изпълнен с нескользящим и мек силикон, както и ударопоглъщащ подложка, за защита на откриването на превозното средство или на мобилен телефон от надраскване.Дори на път с противоречивите телефон, ще остане непроменен и ще постоянно се зарежда.Управление с една ръка, въртящи се на 360 градуса топка е подходяща за всички ваши пози на шофиране, което прави пътуването по-безопасно.

5. Бърза безжична зареждане: той е съвместим с всички заряжающимися мобилни телефони.Ако имате някакви други въпроси или предложения, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние своевременно ще ви предоставим обратна връзка.

Технически характеристики:

Заглавие: Авто Сгъваем скоба

Материал: ABS + електронни компоненти

Цвят: както е показано на фигура

Размер на кутията: около 18.4*19*6.8 см/7.24*7.48*2.68 в

Размери на продукта: около 13.5*8*5.9 см/5.31*3.15*2.32 в

Опаковъчен лист:

Автомобилна стойка за таблет * 1

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Добави мнение

Вашият рейтинг: