Поставка за телефон, Портативен Сгъваем ултра тънък Метален Държач за мобилен телефон Вертикална и Хоризонтална Поставка

  • 4.94лв.
  • 7.27лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: ФАРАДЖИАДЖ
  • Зарядно устройство: No
  • Характеристики: Никакви функции
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p26153

Поставка за телефон, Портативен Сгъваем ултра тънък Метален Държач за мобилен телефон Вертикална и Хоризонтална Поставка

Водещи елементи:

1. Уникален дизайн: държач за телефон с дебелина от само 0,04 инча и тежи около 5 грама, в сгънат вид не го усеща, и удобен за носене в джоба.

2. Трайно лепило и се избърсват: поставка можете да прикачите към смартфон с помощта на високо качество на трайно лепило, независимо от причини, премахването на каботажните не испачкает повърхност на телефона.

3. Универсална инсталация: съвместима с около 4-8-инчови смартфони.Стойка за телефон е съвместим с всички смартфони и калъф с плосък нетекстурированной заден панел. Забележка: може да се стик само върху гладка повърхност.Не може да се използва с чехлами за смартфони с грапава повърхност, силиконови обвивки или матови чехлами за смартфони.

4. Многократно използване, независимо дали работите, тренирате, приготвяте или ядете, този титуляр за телефон - най-добрия си избор, можете да държите телефона под всякакъв ъгъл и на всяка височина, която ви харесва.

5. Материал от неръждаема стомана: здрав и издръжлив на държач за мобилен телефон, предложението за инсталиране: за точка опорна точка се намира в средата на мобилен телефон, което е по-устойчиво при изправено положение.

Описание:

Заглавие: настолна поставка за телефон

Приложими модели: Универсален

Приложими случаи: работен плот

Материал: Неръждаема стомана

Списък на продуктите:

1 * Държач за мобилен телефон

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Добави мнение

Вашият рейтинг: