Масаж На Главата Царапающий Нокти Октопод Масажор За Глава Стъргало За Кожата На Главата Масажен Нокът Малък Артефакт Извличане На Душите Аспиратор

  • 0.42лв.
  • 0.57лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Търговска марка: Ситэй

Инв.: p2642

Характеристики:

1. Красив външен вид: Артикул, съставен изцяло от тел от неръждаема стомана и кръгло дърво.Външен вид малък и симпатичен.Масаж на главата всеки ден ви позволява лесно да има красива коса.

2. Уникален дизайн: Продуктът е с масажни пипала, които могат масаж на акупунктурни точки на главата, могат ефективно да се изчистят от умора и имат ефекта на освежаване на мозъка и укрепване на корените на косата.

3. Значителен ефект: Продукта премахва мускулното напрежение и умора, като стимулира и масажът на акупунктурни точки на главата на човек.Това е идеален продукт за здраве и рекламен подарък.

4. Преносимост: Продуктът е с малки размери, лесен за теглото и е много удобно в переноске.

5. Отлично качество: Продуктът е произведен от висококачествени материали, отлично изработка, високо качество и дълъг експлоатационен срок.

Описание:

Този продукт представлява масажор за глава.Той стимулира и масажи на акупунктурните точки на главата на човек, така че потребителят изпитва много високо чувство на комфорт и може да е ефективно за облекчаване на умора.

Технически характеристики:

Материал: изцяло тел от неръждаема стомана + кръгла дървесина,

Размер: 23 см, 12 глави

Тегло: 0,022 кг

Пратката включва:

1 бр * Масажен нокът

Бележки:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките.

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Добави мнение

Вашият рейтинг: