Нова 1/2 Инчов Джолан С Подбрани Шпунтовым Пазом На Нож Комплект От 3 На Зъбите ТОбразный Канавочный Нож Дървообработващи Фрезови Режещ Инструмент

  • 28.87лв.
  • 39.01лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Удобства за самостоятелно приготвяне: Дървообработване
  • Търговска марка: Майлиси
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p2661

Нова 1/2 Инчов Джолан С Подбрани Шпунтовым Пазом На Нож Комплект От 3 На Зъбите ТОбразный Канавочный Нож Дървообработващи Фрезови Режещ Инструмент

1/2-инчов хвостовики, съответните шпунтовым и канавчатым фрезам, диаметър на лагер: 7/8 инча, ширина на зъбите: 1/4 инча, дълбочина на зъбите: 1/2 инча.

Наплавляемое термостойкое покритие и трайни корпус от закалена стомана, със защита от откат отговарят на високите изисквания на дограмата.

Микрозернистые ножове от волфрамов карбид с 3 зъбци с Т-образна форма, подходяща за рязане на всички композитни материали, шперплат, широколистни и иглолистни дървета.

Използва се за ръчно изработени при производството на дървени кутии, каси за врати, прозорци шкафове, подови настилки или друга обработка на дървен материал, подходящ за свързване на дърво от край до край или от край до край.

Предназначен за преносим или настолен дървообработващи гравировального металообработващи машини, като ръчен, тенис на портативен рутер с ЦПУ, моля, имайте предвид, че не можете да го използвате в електрически дрелях и сверлильных станове.

Цвят: жълто + сребро

Материал: стомана

Съдържание на опаковката:

1 * Фрезер с малко езика

1 * Фреза с пазом

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: