220 В Оборудване За Производство на Бижута с Голям Капацитет Бижутери карета перална Машина Ротационен Чаша Машина бижута инструменти

  • 1 662.37лв.
  • 2 481.15лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • меки полиране на бижута, мини-бижутери в дърво, с бижутери бижута, комплекти маси от заведения за хранене в стил пейки, златни полиране на бижута, полиране на бижута falcon, l маса за хранене с пейка, силиконовата полиране на бижута, бижутери мини-жена, бижута на полската марка
  • WhatsApp: 008618950366747
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Бижута, Инструменти и Оборудване

Инв.: p2700

Технически характеристики: Напрежение: 220 V. Капацитет: 25 кг размер: 665x350x620 мм, Размери бъчви: 250x390 mm. Тегло на машината: около 42 кг. Фиксирано време на въртене на 4-сечение скорост на избор.

Инструкции за безопасност

Преди да използвате вашата машина, моля прочетете всички инструкции за безопасност.Те са предназначени за вашата защита и да ги трябва винаги да се използва, за да се намали риска от нараняване или повреда на инструмента.

Никога не използвайте каквато и аксесоари за обзавеждане на скорости, надвишаващи го максимална номинална скорост.Никога не включвайте машината при значително намаляване на мощността.Изключете уреда и не използвайте устройството, до пълното възстановяване на захранването.

Как да изтеглите въртящи се барабани за метални заготовки

Ефективни и професионални резултати вашите процеси разтоварване зависи от знанията за това, как правилно да изтеглите варел за дъждовна вода за постигане на най-добър резултат.Изпълнете следните стъпки, за да се постигне най-добро покритие и най-икономична обработка на вашите бижута с помощта на въртяща се чаша.

Снимки на продукта:

1. Цялата машина ще се насладите на гарантией2.На разположение за изработка на лого на клиента. 3. Оферта проба на разположение.

Добави мнение

Вашият рейтинг: