Автомобилно Огледало За Обратно Виждане Bling Автомобилни Бижута Bling Огледало За Обратно Виждане Bling Аксесоари За Интериора На Колата За Жени И Юноши

  • 24.17лв.
  • 57.52лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Дължина на продукта: 30cm
  • Вид на материала: ABS + Кристали
  • Тегло на продукта: 1.00kg
  • Височина на продукта: 4cm
  • Широчина на продукта: 10cm

Инв.: p28368

Водещи елементи:

1、 【Персонализиран външен вид】 Рамка на огледалото за обратно виждане Bling украсена с пайети като удар дизайн, осигурявайки отлично актуализиране на външния вид на вашия автомобил.те са идеална украса за автомобил.

2、 【Лесна инсталация】 Декор огледала за обратно виждане много лесна за инсталиране и е предназначен за тези, които искат да придадат на своя автомобил блясък.Просто го закрепете към огледалото за обратно виждане.

3、 【Безопасно шофиране】 Автомобилно огледало за обратно виждане Bling осигурява по-широк ъгъл на видимост, отколкото първоначалното вътрешно огледало, разширяване на полето на видимост и премахване на слепи зони по време на шофиране.

4、 【Лесно почистване】 Покриване на рамката на огледалото за обратно виждане е водоустойчив и се пыленепроницаема, може да помогне за поддържане на огледалото за обратно виждане чист и tidy.it могат лесно да се почистват с вода и се изсушава по естествен начин, ако те испачкаются.

5、 【Креативен подарък】 за задно виждане на автомобила с кристали, подходящи за ежедневието и самостоятелни пътувания на открито, идеална като подарък за нов автомобил или за подарък за нов дом, рожден ден и Нова година.

Характеристики:

1. Да свети и блясък харесва.

2. Този автомобилен аксесоар, създаден за тези, които искат да придадат на своя автомобил блясък, толкова е лесен за инсталиране.

3. Украшенное ослепителен кристали украса за автомобил на огледала, ще се превърне в украшение на интериора на вашия автомобил за дълги години.

4. Тези аксесоари за автомобилни огледала осигуряват по-широк ъгъл на видимост, отколкото първоначалното вътрешно огледало.

Спецификация:

Заглавие: Блестящо Автомобилно огледало за обратно виждане

Материал: ABS + кристали

Размери: 28,5*9 см/11,22*3,54 инча

Опаковъчен лист:

Блестящо автомобилно огледало за обратно виждане * 1

Добави мнение

Вашият рейтинг: