10шт 3D Окачване за обувки на висок ток са Подходящи За бижута направи си САМ S0030-S0032

  • 66.16лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • заслепен от крокодильи изкушения, сребърен амулет moka, обувки очароват миа, очарованието на пандора sheltie, усмихнати мъжките изкушения, дамски обувки sumar, мъжете скъпоценни камъни бижута, вибратори за жени безплатна доставка, експерт по автомобилен аксесоар, украса с висока талия
  • Произход: Континентален Китай
  • Елегантен или Модерен: Модни модели
  • Тип на метали: Желязна сплав
  • Тип елемент: Изкушения

Инв.: p28584

материал: сплав

цвят: Златен и сребърен

тип: ключодържатели за обувки

количество: 10 бр.

Приетите начини на плащане :

В момента можете да платите с Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi и по банков път.В бъдеще в Potencia-problemak-hu.eu ще бъде на разположение на други опции за плащане

Как да се плати с кредитна карта :

При оформянето на поръчката да изберете кредитна карта, с помощта на която искате да се извърши плащането, и ще бъдете пренасочени към защитена страница за плащане.След това просто следвайте инструкциите на екрана.

Как да платя по банков път :

1. На страницата на плащане изберете банков превод като метод на плащане. 2.In в раздел "Информация за банковия превод" ще видите информация за сметка, набирателна, необходими за превод на плащането. 3. Моля, разпечатайте раздел, съдържащ информация за вашия банков превод. 4. Отидете в местния банка, за да прехвърлите плащане.Носете распечатанную информация за банковия превод и покажете я на служителя на банката преди извършване на плащането.След приключване на плащането ще се съхраняват на сигурно място в набирателна сметка. 5. Ако състоянието на вашата поръчка, не се е променило 1c Купувачът е заплатил поръчка 1D 5 дни след плащане, моля, свържете се с нас 6. При използване на банкови преводи, моля, направете достатъчно пари за покриване на таксата за обслужване на всички банки.Това гарантира, че ние ще получим плащането в пълен размер, и ще ви помогне да избегнете парични загуби, причинени връщане или спори.

Начин на доставка

Обикновено ние предоставяме безплатна доставка E-Packet стандартна доставка, която обикновено отнема 15-35 работни дни за доставка. доставка чрез EMS, DHL, UPS или FedEx също е на разположение, ако искате да платите допълнителна такса или вашата поръчка достига голям размер.Ако вашият продукт е бил пропуснат или е повреден.Моля, свържете се с нас възможно най-скоро.

Добави мнение

Вашият рейтинг: