WiFi IR контролер на Hristo App Control 3 в 1 Smart Wifi IR-дистанционно Управление с LCD дисплей за телевизор, Климатик, Инфрачервени Устройства

  • 31.22лв.
  • 62.45лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Номер на модела: интелигентна IR-дистанционно управление
  • Търговска марка: ВОДУЛ
  • Платформата на "умен дом": Няма

Инв.: p2926

3 в 1 IR контролер, Съвместим с Алекса Google Home Сензор влагомер, така че Приложение за Управление на Кутията Над 98% за Оранжерийното Хьюмидора

Характеристика:

1. Масивна база данни на ИЧ кодове с вграден сензор за температура и влажност на въздуха: нов прием на по-50000 IR кодове в облака и в библиотеката на поддържаните устройства постоянно се обновява облак; Вграден сензор за температура и влажност на въздуха 3 в 1 осигурява ясна показване на състоянието на вашия дом, за да си най-добрия ценности, както и датата и времето на разположение на жидкокристаллическом екрана на устройството "всичко в едно".

2. Съвместимост с приложение Smart Life: позволява безжично отдалечено наблюдение на състоянието на вашия дом, включително температура и влажност на въздуха; Едно леко докосване на икона на заявление за промяна от ℃ до ℉ за допълнително удобство; Добавяне на IR устройство в приложение Smart Life за интелигентно управление.

3. Висока съвместимост: подходящ за Alexa, Google Home и много други граждани на трети страни устройства е проста за гласово управление с помощта на гласови команди за свързаните устройства; Изключително бърз режим на сдвояване с телефон, съвместим с Bluetooth, и на 2,4 G Wi-Fi за добавяне на устройство в приложение в продължение на няколко секунди.

4. Сценарий и автоматизация в заявлението: скрипт се състои от 1 или повече действия.Чрез създаване на "Сценарий", можете да управлявате няколко устройства с помощта на този сензор T & H; Добавяне на "Автоматизация" и взаимодейства с други устройства на един умен дом, Wi-Fi remote control е в състояние да извършва действия автоматично в съответствие с условията, като например състояние на устройството, време и време.Например, включите вашия климатик, когато температурата надвишава 26 ℃, и включване на овлажнител на въздуха, когато влажността на въздуха е по-малко от 50%.

5. Функция за обучение за поръчка с ръцете си: конфигуриране на бутони в приложението на Hristo Smart, ако вашата марка на домакински уреди не е в списъка или не поддържа; В съответствие с вашите житейски навици за създаване на временни ключове за вашата битова техника, например, включване / изключване на климатика на редовни интервали от време по график, охватывающему по-98% инфрачервени устройства.

Спецификация:

Платформата на "умен дом": ЛИПСВА

Сертифициране: ЛИПСВА

Произход: Китай

Номер на модел: Интелигентна IR-дистанционно управление

Модел: S09

Марка: ONDO

Материал: ABS

ПРИЛОЖЕНИЕ: Умен живот/Graffiti Smart

Гласово управление: Google Home, Алекса

Led индикатор: син

Инфрачервена честота: 38 khz

Безжична честота: 2.4 Ghz IEEE 802.11 b/ g / n

Вход: DC 5v/1A

Инфрачервен обхват: 10 м

Диапазон на измерване на влажност на въздуха: 0%-99% относителна влажност

Диапазон на измерване на температура: 0-60 ℃

Точността на измерване на температурата: ± 1 ℃

Точността на измерване на влажност: ± 5% относителна влажност

Добави мнение

Вашият рейтинг: