Система за предупреждение за Безжичен сигнал за лента за движение на 1/2 Миля Датчици за движение и датчици на Монитора на открито/на закрито, штепсельная вилица САЩ

  • 190.73лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Платформата на "умен дом": Няма

Инв.: p31227

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

Широка гама от приложения: Безжични устойчив на атмосферни влияния датчици за движение на пътя, на пистата може да се използва за контрол и защита на вашите външни /вътрешни обекти.Например, пътища, пътеки, церемониален чардаци, порти, басейни, гаражи, битовка и т.н. Са идеални за домове, бизнес и офис.Сензор може да функционира нормално през цялата година.Работна температура е в диапазона от -30 до 150 градуса по Целзий.

Радиус на действие безжична мрежа 1/2 миля: датчици за движение и ограниченията за приемници получават сигнали на сигнали за разстояние до 1/2 миля (действителният радиус на действие ще варира в зависимост от терена), което го прави чудесен вариант, дори и ако имате голям периметър или добро решение за собственост.Системата използва подобрена технология за безжичен пренос (FSK + FHSS), за да се избегнат смущения на безжичен сигнал от други устройства.

широк диапазон на детекция на движение е 50 фута (около 10,7 м): детектор за движение открива движещи се хора или превозни средства на разстояние до 35 фута (около 15,2 метра) напред.Подобряване на чип за откриване на движение и ъгъла на откриване за намаляване на фалшивите аларми, причинени от паднали листа / малки животни / слънчева светлина / вятър / промените в температурата и т.н., Той разполага с 2 регулируеми чувствителност и е подходящ за пътища, пътеки, дворове, гаражи, порти, басейни и всички отворени /вътрешен обект, за който искате да получавате предупреждения.

Щепсела и да играе, много лесен за инсталиране: Използвайте 3 алкални батерии тип АА от 1,5 (батерии в комплекта не са включени) за свързване на датчик за движение към изхода.Преди да изпратите устройството е програмиран за монтаж на сензора за стена, стълб на ограда, дърво или друга повърхност, а инсталацията отнема само няколко минути.

Напълно разширяема система - устройство включва в себе си штекерный приемник и два сензора за движение. Възможност за разширяване до 32 сензори и неограничен брой приемници за пълно покритие на външни /вътрешни обекти. 4 нива на силата на звука и 35 тонове на звънене на избор.Съпоставят различни мелодии с различни сензори около съоръжението, за да се определи, където е установено движение.

Тип щепсела: штепсельная вилица САЩ, това се отнася за Канада, Индия, Мексико, Таиланду, Тайван, Съединените Щати, Филиппинам и така нататък.

Цвят: черен

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

1 х приемник

2 x детектори

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: