R91A Быстроразъемная плоча в Събирането на Закрепване за статив Камера Arca 1/4 отвора с Резба и две 3/8 резбови отвори за карданного стабилизатор

  • 9.51лв.
  • 20.23лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: БАБМ
  • Съвместима модел Карданного на Окачването: кардан подвес
  • Тип аксесоари за Карданного на окачването: Кардан подвес Автомобилни аксесоари
  • Произход: Континентален Китай
  • Съвместим Марка Карданного На Окачването: кардан подвес

Инв.: p31310

R91A Быстроразъемная плоча в Събирането на Закрепване за статив Камера Arca 1/4 отвора с Резба и две 3/8 резбови отвори за карданного стабилизатор

ООТДТИ

Особености: изцяло нов и качествен

Завъртане бутон е блокиран, което я прави по-стабилна и премахва проблема с расшатыванием и силни увреждания, които често се срещат на пазара.

Бързо разглобяване и сглобяване, спестяване на време, премахване на изморителен затягане на винтове, спестяване на време и усилия.

Быстроразъемная плоча с отвор за винта 1/4, се използва за разширяване на огледално-рефлексен фотоапарат, екшън-камера, монитор и друго оборудване.

Един отвор за винта на 1/4 инча и два отвора за винт 3/8 инча в быстросъемном база се използват за разширяване на аксесоари, като стативи, мощни скоби и малки копчета-чудовища.

Той е подходящ за проекти Akka под формата на ласточкиного опашката и може да се адаптира към мащабна главичката и штативу.

Спецификация: Материал: Алуминиева сплав

Цвят: Черен

Нето тегло: 25 г / 0,06 паунда

30 г/ 0,07 паунда

52 g / 0,11 паунда

Видове аксесоари за карданного на окачването: Горната част на кутията, Дъното на дъното, Комплект

Пакетът включва: 1x Быстроразъемная плоча в колекцията за карданного стабилизатор

забележка: Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: