Фаровете Прозрачна Леща под формата На Миди Делото Фаровете на Колата на Сянка е Подходящ За BMW F34/GT330/GT328/GT300 2016 2017 2018 2019 2020 Автомобилни Аксесоари

  • 150.61лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: ПОРБАО
  • OEM НЯМА.: DDZ-F34-18LR
  • Вид на материала: PVC
  • Производствен номер детайли: DDZ-F34-18LR
  • Подходящ за лампи: Фарове
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p31743

--Име на продукта: Капачка на обектива фарове / капакът на корпуса на лампата / Автомобилни фарове Корпус на обектива фарове

--продукт, подходящ за модели автомобили: BMW F34 -година на производство на модела: 2016 2017 2018 2019 2020

--Тъй като този продукт е много лесно да се повреди, ние сме вашата компания го с гвоздеи до това как той ще бъде освободен.Моля, не се колебайте да се купуват, ако имате някакви други въпроси, винаги можете да се свържете с нашата онлайн услуга за поддръжка на клиенти.

--Ако вътре не е вашия модел, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще проверим това за вас и обновим много нови продукти в бъдеще.Моля, не се колебайте да се свържете с искане ! !

Детайл от изображение на продукта

За доставка -1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои специални страни) -2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. -3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка. -4. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. -5. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! -6. Поради наличието на склад и разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. възстановяване и обезщетяване -Ние обещаваме, че на седмия ден даден продукт не е основание за възстановяване на средства, и ще трябва да гарантира за формата и качеството на стоките. --Ако ще имате повече от седем дни, ние ще приемем, че те са се възползвали.Ако трябва да се върна, моля, имайте предвид, че сумата за възстановяване бъде върната в размер на 90% от сумата на поръчката. --Разходи, свързани с връщането в горепосочените два случая, се поемат от купувача.Моля, знайте това, моят приятел-клиент. --Ако искате да се замени стока, моля свържете се с нас, след като го получите в рамките на 7 дни. --Ако сте получили проблемную колет, трябва незабавно да се свържете с нас и проверка на доказателства, ние ще решим проблема вместо вас. --Ако вътре не е вашия модел, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще проверим това за вас и обновим много нови продукти в бъдеще.Моля, не се колебайте да се свържете с искане ! !

Добави мнение

Вашият рейтинг: