Чанта За съхранение Зарядно кабел автомобил EV, Чанта За съхранение Штепсельной щепсел и Контакт за Зарядно устройство за електрически автомобили, Водоустойчива Чанта За съхранение

  • 21.02лв.
  • 33.90лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Кутия За Съхранение На Оръжие

Инв.: p3194

1. Ергономичен дизайн: Ергономична дръжка за носене.С помощта на мек колан за носене, лесно можете да прехвърляте този кабелен пакет от колата вкъщи.

2. Покритие: чанта за съхранение зарядно кабел има покритие, независимо дали в колата или на улицата, няма нужда да се притеснявате за това, че вашият кабел за зареждане и аксесоари могат да бъдат повредени от водата, за да се гарантира безопасността аксесоари.

3. Горенето материал: чанта за съхранение, използвани висококачествени материали, което допълнително ви гарантира сигурност при тежки условия.

4. Голям капацитет: пожароустойчива, нескользящая, голямо пространство за съхранение.Можете да го вмъкнете в кабел с дължина по-малко от 8 м / 26,25 фута, портативен и удобен в переноске, достатъчно за съхранение на акумулаторни батерии, удължители, буксировочных въжета, автомобилни инструменти и т.н.

5. Подсилени самозалепващи ленти: С помощта на увеличените лепило ленти той може плътно осигурени в една плюшена повърхност на багажника, на висока скорост, без приплъзване.

Име: Чанта за съхранение зарядно кабел

Размер на продукта: около 31x31x10 см./12,2x12,2x3,94 инча

цвят: Черен

Материал: Огнеупорна тъкан Оксфорд

Съдържание на опаковката:

1 х Чанта за съхранение зарядно за кабел

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: