Обектива на Камерата За Samsung Galaxy M12 M127 Корпуса на Телефона Задната част на Кутията на Батерията SM-M127F/DSN Резервни Части

  • 3.61лв.
  • 4.52лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: За Samsung Galaxy M12 M127 SM-M127F/DSN
  • Съвместим Марка: Samsung
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай
  • Дизайн: Бар

Инв.: p33138

Описание на продукта

Съвсем ново - не вытащен от служебен телефон

Той се използва за подмяна на счупени, повредени, треснувшей или негодни за употреба на задния капак.

. Това е благородна делото

Срок на доставка: чрез 1-3 работни дни след потвърждаване на плащането (срокът за доставка се удължава в почивните дни)

• Уважаеми клиенти, ние проверяваме всеки продукт два пъти, за да се избегнат проблеми и да ви позволи да сте уверени в покупката си.

• Ако стоката има проблеми с качеството, моля, уведомете ни, да не ни оставя лошите коментари.Изпратете ни снимки или видео за нашия преглед, и ще подкрепим повторно пращане или възстановяване ви пари.

• Моля, не инсталирайте и не използвайте продукта веднага след получаването му.Моля, първо пробвайте продукт и се свържете с продавача, ако имате някакви въпроси.

• Продавачът не носи отговорност за стока, ако купувач се определя стоките след обратна връзка или когато продуктът е повреден по време на монтаж.Всичко идва с логото!!!

Пратката включва:

1 X Капак на отделението за батерията

Уважаеми клиенти, моля, обърнете внимание на това, преди пускането на поръчката :

Моля, внимателно да потвърди своето лице за контакт-име, адрес, пощенски код и телефонен номер при поръчка, в противен случай, може би, вие няма да можете да получите стоката.

Безплатна доставка от Cainiao Super Global Economy, от Cainiao Super Economy, е невъзможно да се проследят, след като стоките са напуснали Китай.Ако не можете да го приемете, моля, изберете стандартна доставка Potencia-problemak-hu.eu или ePacket, друг начин, но трябва да заплати разходите за доставка

След Serivice

1. Ако има някакви проблеми, при получаване на продукта, моля, не отваряйте спор, незабавно се свържете с нас.Ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.

2. Като uausl, (Поща на Китай обикновен малък пакет плюс, Поща Китай регистрирана въздушна поща и Potencia-problemak-hu.eu стандартна доставка) времето за доставка е 16-35 работни дни.Ако това е свързано със специални обстоятелства ( празници, корекция на политики, митническо, отдалечен район и така нататък), тя ще бъде отложено.

3. Време на защита е до 60 дни (в някои страни-90 дни) в Potencia-problemak-hu.eu.Ако по време на защита е към края си, и не сте получили продукт, моля, свържете се с мен, има три начина, по които мога да ви помогна: a. Да се удължи време на защита. b. Повторно изпращане на стоките. c. да върне парите.

Добави мнение

Вашият рейтинг: