Кийт Морски Животни Стикери За Стена Прекрасен Модел Домашна Детска Спалня Декор Скъпа Стикер На Стената Плажната Скъпа Vinyl Стикер На Стената M070

  • 9.77лв.
  • 13.01лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • жена, възраст неонови лампи тръба, ходещи мъртъвци плакат живопис калиграфия, волейбол рисуване калиграфия, кът ножове от първа необходимост за деня на благодарността, будилник с подсветка за събуждане, фотоалбум от вискоза фото албуми, будилник за събуждане, козметичен тонален крем за лице, ремонт на кухня стенен кухненски рафтове, Ходещи мъртъвци плакат на стената стикери
  • Сценарий: Стена
  • Директен доставка: Да се вземат
  • Тема: Модел
  • Стил: Модерен стил
  • Номер на модела: M070
  • Търговска марка: ДЖОЙСАЙД
  • Характеристики: водоустойчив, Подвижна
  • Цвят: 40 цветове, можете да изберете
  • Спецификация: Single-piece Package
  • Класификация: Стикери за мебели, За Хладилника, Стикери за прозорците, За стена
  • Материал: PVC, Винил PVC
  • Модел: Плосък Релеф Стикер За Стена
  • Използването на: Всяко равно място

Инв.: p3397

Размер: S: 42X30 см.

M: 57X41 см

Потребителско име: Можете да определите името и цвета при потвърждението на поръчката или да ни изпратите съобщение, след плащане.

ако ние не казаха нищо, ние просто изпрати това на вас така, както

модел

Цвят: Общо имаме 40 налични цветове, но ние не предлагат толкова много варианти цвят за изображението на продукта, ако искате друг цвят, който не

за да видите опциите за цветовете на продукта, моля натиснете бутона "Друг цвят

Изберете "и посочете цвят, оставяйки ни съобщение или като се свържете с нас.Ако ние не получим от вас никакво съобщение, ние просто ще го конфигурирайте цвят, същата като на снимката, по подразбиране!

И цвета, който е показан на картинката, може да бъде малко по-различно от тези цветни стикери, това е нормално, и това няма да има голяма разлика, просто е малко, може да е, моля, приемете това, много ви благодаря!

Материал и качество:: Екологично чисто лепило + стикер Vinly + фолио-трансформатор от PVC, 100% чисто нов и високо качество водоустойчив

Опаковка: Стикер на стената x1,Преносим филм x1,Технически характеристики x1

Предложеното място: Хол, хотел, стая за игри, спалня, детска стая, фирма, офис, детска занималня и т.н.

Предимства и предпазни мерки :

1. Стикери могат да се прилагат върху всяка чиста, гладка и равна повърхност. 2. Размер, показан на снимката, може да не отразява истинския размер.Това е просто за демонстрация. 3. Ние приемаме индивидуални поръчки.Моля, свържете се с нас с вашите идеи и ние ще направим всичко възможно, за да ги прилагате в живота си. 4. Стикери могат да бъдат лесно отстранени, без да вредят на стената, но те не могат да се използват повторно след нанасяне.

Няколко въпроси и отговори :

Въпрос: Аз все още не получавам стоките си, защо?

Отговор: Здравейте, скъпа, понякога доставка може да бъде за нас по-бавно от обикновено, има много причини, които не можем да контролираме.Моля, проверете внимателно адреса си, преди да потвърдите поръчка, и спокойно чакайте на вашия продукт.Ако не можете да получите колет, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви предложим решение.

В: Продукт, който аз имам, е неправилно, не е този, който исках

Отговор: Скъпа, съжаляваме, че сме принудени остана разочарован.Ние ще се опитаме да ви компенсира щетите, моля, свържете се с нас и да ни даде възможност да намерим решение за вас, преди да отворите директория.Ние ще оценяваме вашето разбиране. Въпрос: искам да се коригира името.О: Моля, свържете се с нас и ни кажете по-подробно за това, което искате да направите поръчка.Ние много се радваме на вашите индивидуални поръчки. В: не мога да си го сложите на своята стена, това е лоша етикети.Отговор: Ние имаме видео, което показва как да използвате нашите стикери върху снимката на продукта, моля, вижте го, преди да бъдат залепени етикети.И, моля, внимателно проверете дали няма прах или петна по стената, и почистете стената преди стик нашите етикети.Или, моля, свържете се с нас за помощ.

Добави мнение

Вашият рейтинг: