Однотонная Устойчива На Плъзгане Силиконова Защитно Покритие На Волана На Колата, Практически Нескользящая Универсална Силиконова Капачка На Кормилното Колело

  • 8.40лв.
  • 12.36лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • кормилното управление е от въглеродни влакна, силиконовата капачка колела, капак от силиций, покриване на кормилното колело, Автомобилни Аксесоари
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Кормилни колела и Главината на Кормилното колело

Инв.: p3402

Технически характеристики: Той е подходящ за в управителните колела с диаметър 32-40 см, което е подходящо за повечето автомобили на пазара.

Той е изработен от силикон същия сорт, че и детска зърното, което прави го вкус и не е токсичен, както и не замърсява салона на автомобила.

Този продукт е гъвкав и може да се прилага на волана следа повечето модели, представени на пазара.

Благодарение на гладкото дизайн на вътрешната стена той здраво се държи, не соскальзывая, а на повърхността с модел личи не се плъзга и отвежда потта.

Инструкции:

Поставете горния край на волана и поставете долния край на кормилното колело, това може да се извърши чрез правилното регулиране и лесен монтаж.

Име на продукта: Покриване на кормилното колело

Материал: Силикон

Характеристики: Практичен, нескользящий, нетоксичен, лесна за инсталиране

Бележки:

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

Моля, оставяйте една малка разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Пакетът включва:

1 x Капак на Кормилното колело

Добави мнение

Вашият рейтинг: