Календар На Гоблен 12 Месеца Стенен Календар Гоблен Естетически Стенно Подвесное Украса Украса Спални В Общежитието

  • 4.99лв.
  • 7.13лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p36085

Водещи елементи:

1、 【Създайте романтична атмосфера】 Печатни от 12 месеца и красиви десертными мотиви, той може да подобри романтична атмосфера хол, спалня, кабинет и т.н., Можете да отпразнуват важни дни точно на него дръжката, за да не ги пропуснете!

2、 【Приятна за кожата плат】 Гобеленовый календар 2023 здрав, приятен за кожата, лек, изработен от мека и дебела полиестерни влакна и е подходяща за всеки вътрешно и външно използване.

3、 【цифрова Технология на печат】 Ярки цветове и изчистени линии, никога не се притеснявайте за выцветании, плътно фиксируйте край и не выпадайте с линия, здрав, и календарен гоблен използва напреднали технологии за дигитален печат с висока разделителна способност.

4、 【Лесно почистване】 Стенен гоблен с календар е лесен за инсталиране и използване, можете да го изперете в машина или на ръка, както и глади при ниска температура, за да го направи плосък и по-текстурированным. Той идва с комплект инструменти за монтаж и лесно можете да го закачите навсякъде.

5 、 【Широко се използва】 Гобеленовый календар може да се използва като украса на стената може да се използва като покривки, пердета, плажен одеяла, подложка за пикник, пылезащитного своята практика и т.н., като много естетически ефекти в живота си, вземете го у дома, за да направи вашата стая специални.

Описание:

Ето прозвенит нова година звънец, елате да видите тази календарна гоблен на 2023 година!На гобелене отпечатани 12 месеца и сладки десертни модели, които са универсални и са атрактивни и засилват романтична атмосфера хол, спалня, кабинет и т.н.

Спецификация:

Заглавие: Календар На Гоблен

Размер на продукта: около 32*40 см/12,59*15,74 инча

Материал на продукта: полиэфирное влакна

Опаковка на продукта: една торба OPP

Опаковъчен лист:

Гоблен *1 (с комплект инструменти за монтаж *1)

Поради различния осветление и настройките на дисплея на цвят елементи може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: