60L/70L Сгъваем Органайзер За Автомобилен Багажник Преносим Suv Автомобил Камион Чанта За Съхранение на Товари Кутия За Багаж В колата Организация Артефакти Доставка

  • 49.69лв.
  • 61.33лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • текстилен калъф за столче за кола suv, мъжки сгъваема чанта, лесно сгъваема пазарска чанта, автомобили на кутията fir suv, калъф за седалка на suv-2020 г., пътна сгъваема чанта за преносим, дамски дънки-cargo, светло розови панталони-cargo, калъф за седалка, suv 4x4, размер на led suv
  • Вид на материала: Оксфорд плат
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип: Багажная кутия / Чанта

Инв.: p3654

Водещи елементи:

1. Организирайте: органайзер за багажник на автомобил предоставя достатъчно място за съхранение, за всички малки предмети са били добре организирани и създадоха атмосфера без елементарно за собствения си автомобил.С този организатора за багажника няма нужда да търсите загубени мобилни телефони, детски играчки, каишки за кучета, списания и т.н., Просто използвайте нашата органайзер за багажник на колата, за да махнете кашата в салона на вашия автомобил.

2. Универсален дизайн: Този органайзер за багажник на кола е професионален, премиум и е идеален за джипове, автомобили, камиони, бусове и други превозни средства.

3. Висок капацитет: Този органайзер за багажник на кола е с размери около 60 * 30 * 30 см/23.62*11.81*11.81 вътре, по-голям капацитет 60/70 л, можете да съхранявате работните папки, таблет или в един камион с инструменти, пет доставки и много други!

4. Здрав и издръжлив: с Този органайзер за багажник на автомобил, произведен от особено здрава, водоустойчива и устойчива на износване плат Оксфорд 600D, непромокаеми и лесни за моющейся.Нескользящее дъното го пази на място в колата си.Той е подсилена линия в местата на най-голям износване, която може да издържа на интензивно използване и могат да издържат на изпитанието на времето, издържа товар до 100 кг.

5. Лесна за използване: просто разширяване и изтегляне на всички елементи, които желаете.Този органайзер за багажник на кола може да чисти или да се разширява правилно да се побере в багажника.Може да се сгъва на половина като организатор на седалки, идеално за бизнес пътуване или пътуване.

Описание:

Нашият органайзер за багажник на автомобил от премиум-клас е подходящ и ще ви помогне да създадете в колата си среда, свободна от елементарно.

Технически характеристики:

Име: Органайзер за Багажник на кола

Материал: Плат Оксфорд

Размер: около 60*30*30 см/23.62*11.81*11.81 в

Опаковъчен лист:

1 * Органайзер за багажник на кола

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на цвета на продукта и цвета, показан на снимката, може да има нюанси.

Поради ръчно измерване на размера на изделия, може да бъде отхвърлен.

Добави мнение

Вашият рейтинг: