Водоустойчив Двустранен Кутия За Съхранение на Стръв, 12 Отделения, Кутия За Съхранение на Риболовни Принадлежности, Кутия За съхранение на Рибарската Примамки, Органайзер 140*103*32 мм

  • 6.36лв.
  • 9.10лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Кутия за рибарски принадлежности
  • С Прибиращ се Стъбло или Без него: No
  • Номер на модела: Кутия За Съхранение На Стръв-Примамка
  • Материал: Други
  • Произход: Континентален Китай
  • С облегалка или Без нея: No
  • Позиция: Риболов в Океана с Лодка

Инв.: p37004

Водещи елементи:

1. Двустранен дизайн: всяка страна е разделена на 6 по-малки клетки за удобство на сортиране.С дренажни отвори дръжте кутия на сухо.Риболовен кутия малък по размер, лек на тегло и лесно за переноске.

2. Висококачествени материали: кутия за съхранение на риболовни принадлежности, произведени от висококачествен полипропилен материал, който е безопасен и нетоксичен, разбираемо от пръв поглед, помага да си намерите риболовни принадлежности и лесен за използване.

3. Удобен за потребителя дизайн: прозрачна кутия за стръв може да се види и съдържанието, без отваряне на капака, което дава възможност бързо и лесно да намерите стръв или всякакви други неща, които искате.

4. Силна приложимостта на: Нашата кутия за аксесоари за риболовни принадлежности може да се използва за съхранение на обици, пръстени, мъниста и други мини-елементи.Помага ви съдържа вашия дом или офис в чисти и спретнати.

5. Широко се използва: Подходящ за съхранение на стръв за риба, пъстърва, лаврак, риба, северната щука и сьомга.Има и различни полипропиленови примамки, като например меки полипропиленови червеи, воблери и меки лягушачьи стръв.

Описание:

Нашата кутия за риболовни примамки е направена от висококачествен полипропилен материал, така че тя е здрава, нетоксичная и безопасна за използване.Можете да видите съдържанието, без да отваряте капака.Лесно да се намери стръв или всякакви други неща, които искате.

Спецификация:

Име на продукта: Кутия за съхранение на примамки за стръв

Материал: PP

Размер: около 140* 103 *32 мм/5.51*4.06*1.26 в

Нето тегло: около 96 г

Опаковъчен лист:

Кутия за съхранение на стръв * 1

Бележки:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: