Стилна закачалка за дрехи от ратан, Органайзер за дрехи, Закачалка за възрастни, закачалка за украса на стаята за дрехи.1 Бр.

  • 16.97лв.
  • 31.42лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • веревочная закачалка за дрехи, oem-закачалки, закачалка детска от ратан, закачалки ei, простор за дрехи liana, закачалка от ратан 28, мъжки, закачалки, , простор за пуловери, въртящата се закачалка за дрехи, - вградени сушилнята
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p3797

Стилна закачалка за дрехи от ратан, Органайзер за дрехи, Закачалка за възрастни, закачалка за украса на стаята за дрехи.1 бр. Очарователен дизайн: тези закачалки, изработени от естествен ратан.Идеален за сушене на дрехи или за съхранение на дрехи в дрешника.Те актуализиране на външния вид на вашия гардероб.

Област на приложение: Професионална демонстрируйте ризи, топове, поли, рокли и панталони.

Употреба: независимо Дали за домашна или бизнес употреба, той е идеалният избор за дрехи.

Здрава и здрава: закачалка изработена от ратан с най-високо качество.Не е лесно да се деформират, не оставя следи, може да предпази дрехите си.Това е много практичен багажник.

цвят: цвят на изображението

Материал: ратан

размер: 21 * 39 см

Съдържание на опаковката:

1 * Закачалка от ратан

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Моля, имайте предвид, че даден продукт е произведен и се разпространява в чужбина и се ръководи от законите на страната на неговия произход.

Добави мнение

Вашият рейтинг: