6шт Течна Червило Набор от Матиран Кадифе Водоустойчив Устойчиви Блески За Устни с телесен цвят Грим, зареждане с Козметични средства Коледни Подаръци

  • 9.61лв.
  • 13.73лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: Набор от Матирана Кадифени Блесков за Устни
  • Полза: Хидратиращ крем
  • Държава/Регион на производство: Китай
  • Брой парчета: КОМБО
  • Тип: Блясък за устни
  • Брой: 6 бр.
  • Размер: Full Size
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p38312

Информация за продукта:

1 、 [Няколко цвята] Набор от кадифе матов блесков за устни съдържа 6 популярните цветове по ваш избор, така че да отговарят на нуждите на различни състава.

2、 [Овлажняващи съставки] Набор от матирана течно червило е богат на отлични овлажняващи съставки, така че тя може да създаде матов ефект, не пересушивая устните.

3 、 [С лека текстура] Комплект за грим с течно червило има лека текстура, така че тя е много копринена при нанасяне и може ефективно да се скрие линия на устните, прави устните по-пълни.

4. Трайност: комплект от 6 цветни матов губных червила е водоустойчив, устойчив на пот, не се придържа към чашата и е устойчив цвят, така че той може да остане матиран ефект през целия ден.

5、 [Идеален подарък] Набор от матирана блесков за устни се предлага в елегантна картонена кутия, така че да може да се използва като подарък за рожден ден или подарък за вашите приятели и на майките.Той се използва широко.

Описание:

Набор от матирана течни губных червила, богат на прекрасни хидратиращи съставки, така че тя може да създаде матов ефект, не пересушивая устните.

Той е подходящ за срещи, партита, сватби, барове, танци, къмпинг, офиса, училището или на ежедневния грим.

Спецификация:

Име: Набор от Матирана Блесков за устни

Едно Чисто съдържание: около 2,5 мл

Комплект от шест броя бруто Тегло: около 102 г

Комплект от шест размери: около 16.9*14.4*1.5 см/6.7*5.6*0.59 в

Опаковъчен лист:

набор от глазура за устни от 6 цвята червило * 1

Бележки:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-3 виж

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете на стоки в рамките на 7 дни от получаването на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние няма да възстановява на купувача пълно възстановяване.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.

Купувачът носи отговорност за цената на доставката при връщане на стоката.

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.

Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.

Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Добави мнение

Вашият рейтинг: