Зимни Ръкавици Със сензорен екран, Водоустойчив Ветроупорен Ръкавици, Спортни Топли Колоездене, Зимни Ски Ръкавици С Пълна с Пръст, за Жени И За Мъже

  • 13.21лв.
  • 19.43лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: Кадифе
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p38945

Водещи елементи:

1、 [Идеален подарък] Непромокаеми зимни ръкавици - това е идеалното топлина, подходящо за приятели, роднини и съседи като подарък, с водоустойчив слой, който запазва сухота и топлина, с помощта на windbreakers от полиуретан за сцепление и издръжливост.

2、 [Висококачествени материали] Зимни ръкавици за карате изработени от висококачествена изкуствена кожа и удебелени вълна, изкуствена кожа по цялата дължина, ефективни за предотвратяване на занасяне, с добро сцепление и износоустойчивост, с отлично запазване на топлина, впитыванием влага, впитыванием пот и тематика.

3、 [Антифриз и водоустойчив] Ръкавици за сензорен екран с водоустойчив слой, вшитым в топли ръкавици по специален начин, може да согревать ръцете при работа или спортувате при ниски температури, дори и при лек дъжд или сняг, с еластична запястьем с двойно пъти, се придържат към ръцете, за да запази топене на сняг и студен вятър.

4、 [Отзивчиви докосване] Зимните термоперчатки за мъже могат да бъдат чувствителни на допир екрани, пръст, покрита с което материали, което ви помага да управлявате мобилни телефони, умни, часовник и други панелите по всяко време и на всяко място, без да махате термоперчаток.

5、 [Подходяща за повечето случаи] Водоустойчиви топли ръкавици са подходящи за повечето случаи, са идеални за каране на велосипед, конна езда, разходки, шофиране на автомобил, каране на ски, бягане, скално катерене, каране на сноуборд и почистване на сняг през зимата, са задължителни за спорт на открито или на работа през зимата.

Описание:

Непромокаеми зимни ръкавици изработени от висококачествен материал, могат да бъдат чувствителни към прикосновениям до екрана и имат широко приложение.

Характеристики:

1. Висококачествен материал: висококачествена изкуствена кожа и дебели вълнени материали, леки и дишащи, мини, добре схватывающие и износоустойчивост.

2. Чувствителност на допир: проводящи материали, нанесени върху пръста си и могат да се управляват мобилни телефони, умни, часовник и други панелите по всяко време и на всяко място.

3. Широко приложение: подходяща за колоездене, конна езда, разходки, шофиране на автомобил, каране на ски, бягане, скално катерене, каране на сноуборд и почистване на сняг през зимата.

Спецификация:

Материал: нов шери, полиуретан, ветрозащитная плат, резбовани белезници и плюшено арктика кадифе.

Размер: M, L, XL

Цвят: Черен

Характеристики на продукта: водоустойчив, топъл и чувствителен на допир екран

Нето тегло: около 141,5 грама (чифт)

Опаковъчен лист:

Една двойка непромокаеми зимни ръкавици

Добави мнение

Вашият рейтинг: