Оригинален 39124-2B360 MG7.9.8 B236 9003050405KA Нов 391242B360 Компютърна Платка на Двигателя ECU За Hyundai

  • 337.44лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: ТАНГПЗП
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Елементи с

Инв.: p3939

За да се избегнат ненужни проблеми между нас, моля, потвърдете, че този продукт е подходящ за вашия автомобил при закупуване!Ако не сте сигурни, моля, съобщете ми номер или дайте ми няколко снимки.Благодаря

Ако не сте сигурни дали тази подробност за вашия автомобил?Моля, свържете се с нас преди пускането на поръчката и да предоставите своя код на продукта, за предпочитане със снимка!

Моля, да ни уведомите, преди да се плати

Ние намалим цената и ще потвърдим, за вас начин за транспортиране

Ако не можете да намерите желания от вас продукт, моля свържете се с нас.Ние можем да ви предоставим всеки продукт

Моля, внимателно прочетете преди да купите:

(1) Моля, не оспаривайте по желание: моля, веднага се свържете с нас, ако имате някакви проблеми или недоволство получени стоки и ние ще проверим за вас време.Не повикване спорове, без контакт, защото това изобщо не може да реши проблема.

(2) Ако имате някакви въпроси (за модел, външен вид, марка и т.н.) след получаване на стоката, първо трябва да се свържете с нас, за да се уверите в липсата на въпроси, преди да инсталирате.

(3) Ако инсталацията не работи правилно, проверете първо дали в колата си функция за защита от кражба.Ако е така, използвайте устройство за декодиране противоугонного или противоугонного подходящо за програмиране, за да го използва нормално.

(4) дотогава, докато модел / код продукт, включете и външен вид, остават непроменени след получаване на стоката, можете да ги използвате в нормален режим.Ако е марка, дата на производство, партиден номер и цвят се различават, това е нормално (моля, не си мислете, че има проблем с продукта).

(5) (В съответствие противоугонного декодиране на автомобила): Ако има ECU, той не може да се стартира.Първо проверете дали в колата анти-кражба функция (или има ли в ключа чип).Ако вашият автомобил е оборудван с система против кражба и система против кражба функции, ще трябва да изпълни успешно декодиране и съпоставяне (с помощта на декодер), преди превозното средство да може нормално завестись.

Добави мнение

Вашият рейтинг: