30шт 65 мм Голяма Пухкав плат слънчоглед Цвете За Коса За Деца, Аксесоари За Коса Тъканни Цветя За Детски Ободков направи си САМ

  • 54.70лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • шифоновая плат слънчоглед, копчета от плат слънчоглед, стеновая панел от копринен слънчоглед, плат суади, расшитая коприна, часовници от плат слънчоглед, копринен халат с подсолнухом, фланелевая плат слънчоглед, коприна легло слънчоглед, кадифе плат слънчоглед, копринена кърпа слънчоглед
  • Стил: Цвете
  • Извинение: Сватба
  • Цветен стил: Корона цвете
  • Тип: роза
  • Класификация: Изкуствени Цветя
  • Материал: Коприна
  • Номер на модела: JZFW-2010

Инв.: p42469

Забележка: Нашите снимки са взети от реално на продукта, понякога се дължи на светлината цветът на стоки е малко по-различно от изображението, надявам се, вие можете да разберете.

Опаковка: 30 бр./лот

Размер: показан на картинката

Моля, имайте предвид, че някои цветове да не бъдат, ако имаме изчерпване на тези цветове, ние ще ви уведомим възможно най-бързо, или ние ще изпратим други цветове на това, което имаме, на случаен принцип, ако си без отговор навреме след проверка с вас.

Срок на доставка 1).Ние извършваме безплатна доставка за всички нашите продукти по целия свят в продължение на 7 дни въздушна пращането на Поща на Китай. 2) Обикновено е доставка до вашата страна отнема 25-60 дни, а в някои региони може да отнеме повече време, например: Италия, Бразилия, Чили, Аржентина, Тайланд и т.н. 3).Ние също можем да експресна поща, като EMS (5-10 дни) или DHL (4-7 дни).Но вие трябва да платите за транспорт на себе си.Политика на връщане 1) ако вашата стока е повредена при транспортирането.Моля, свържете се с мен и си направете снимка по този повод.ние произведем пълно възстановяване 2) Разходите за обратна доставка ще бъде заплатена от купувача.Ние не возмещаем разходите за доставка. 3) за Да се ускори процесът на връщане, моля, посочете номер на вашия продукт или id на потребителя заедно с върната стока.Плащането 1) Ние приемаме плащане чрез Alipay.Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен платежния процес НАБИРАТЕЛНИ. 2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни, 3) Ако не можете да платите след като направите поръчката, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново.Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.Обратна връзка Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ние ценим вашите положителни отзиви.Моля, пишете ни, преди да остави отрицателен и неутрален съвет.Ние ще направим всичко възможно, за решаване на проблеми, моля не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви проблеми.

Добави мнение

Вашият рейтинг: