3 Слой Фланела Стълби За Кучета Стълба За Домашни Любимци Стъпало На Стълбата За Кучета Рампа Разтегателен Диван Стълба За Кучета, Котки W0

  • 30.80лв.
  • 61.61лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Тип елемент: Обзавеждане за маневреност

Инв.: p43272

Водещи елементи:

1、 Стълба за домашни любимци: Помогнете на кучета или на малки домашни любимци се движат от място на място, и на стълба може да се използва в продължение на дълго време.

2. Лесна употреба: домашни любимци удобно изкачи на дивана или на леглото, без да вредят на други елементи.

3. Материал премиум-клас: Изработен е от много дишаща и еластичен материал, стълбата е удобна и не е лесно да се е деформирал.

4. Лесен за почистване: калъф за стъпала за кучета може напълно да се оттегли и да се изпират.

5, Извънгабаритни стълби: 60*42*39 см; достатъчно голям, за да могат ефективно да се обучават кучета да се изкачи и да слезе по стълбите.

Характеристики:

1. Стълба за домашни любимци: помогнете на кучета или на малки домашни любимци да се движите от едно място на друго, стълба и може да се използва в продължение на дълго време.

2. Удобно да се използва: домашни любимци удобно изкачи на дивана или на леглото, без да вредят на други елементи.

3. Материал премиум-клас: Изработена от много дишаща и еластичен материал, стълбата е удобна и не е лесно да се е деформирал.

4. Лесен за почистване: калъф за стъпала за кучета може напълно да се оттегли и да се изпират.

5. Стълби голям размер: 60*42*39 см; достатъчно голям, за да могат ефективно да се обучават кучета да се изкачи и да слезе по стълбите.

Спецификация:

Стил: 3 слоя брезент

Материал: фланела + гъба с висока плътност

Размери на продукта: около 60*42*39 см/23.62*16.54*15.35 инча

Компресиран размер: 36*32*15 см/14.17*12.60*5.91 инча

Брутното тегло: около 2 кг

Бележка: Този раздел е раздел на компресия.При получаване на стоката му е необходимо да се разглобява, за да гъба е скочила, и да нося сако за използване.

Опаковъчен лист:

Стъпки за домашни любимци * 1

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Помогнете на малките домашни любимци се движат: Стъпало на стълбата за кучета може да помогне за кучета или на малки домашни любимци се движат от място на място, затова е много практичен.Може да се използва в продължение на дълго време.

2. Отлични продукти за домашни любимци: можете да използвате нашия стълба за домашни любимци, домашни животни могат да влязат на на дивана или на леглото, без да вредят на други елементи.Това е отлична храна за домашни любимци.

3. Дишащи и удобни: Изработен от висококачествено кадифе и порести материали с висока плътност, нашият рампа за кучета дишащ, удобен, еластичен и не е лесно да се е деформирал.

4. Разглобяема конструкция, Благодарение на използването на подвижни конструкции нашата висока степен на легла за кучета може напълно да се оттегли и да се изпират.Много лесно за почистване и удобно.

5. Подходящи места: Стълба за катерене по дивана за домашни любимци могат да отговарят по-добре на хола, спалнята и личното пространство.Можете да го използвате за високите легла и мека мебел.Това е много практично.

Добави мнение

Вашият рейтинг: