Zigbee Умен Дом Сензор, Изтичане На Вода Безжичен Детектор За Наводнение Откриване На Течове На Вода Сигнал За Преливане Ниво На Водата Аларма Sasha Sma

  • 65.65лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • инструмент zigbee, мивка zigbee, технология на zigbee, везни zigbee, все още мъниче zigbee, жак zigbee, thuja прозорец зигби, ядки зигби, фен на zigbee, пръстен zigbee
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p4440

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

цвят: Бял

ПРИЛОЖЕНИЕТО за Дистанционно управление След свързване към ZigBee Хъб изтеглете приложението "Smart Life / Sasha" на iOS и Android, за да добавите устройство за откриване на препълване на нивото на водата.Домашна сигурност винаги е във вашите ръце.

Принцип на работа При контакт с вода върху сензора, той ще изпрати сигнал за тревога на Zigbee портал, както и на вашия телефон ще бъдат изпратени предупредителни известия, навреме, за да разберете за переливе вода, което намалява риска от наводнение.

Гласов контрол и проследяване на историческите записи са Съвместими с IFTTT. просто използвайте гласа си, за управление на свързаните устройства.Можете да следите историята на действие на сензора. идеалното предупреждение за проникването на вода в жилище, апартамент (кухня, тоалетна), складове, офиси, лаборатория, хотелски стаи, гаражи и т.н.

Забележка: Интелигентен сензор, изтичане на вода ZigBee Sasha трябва да работи с възел на Hristo портал, който поддържа протокол за ZigBee.Той не може да работи без интелигентен портал на Hristo ZigBee.

Изключителен дизайн и ниска консумация на енергия Дизайн на мини размер, малка и модерен.Сверхнизкий дизайн с по-ниска консумация на енергия, която му позволява да работи дълго, дълго време.Живот на батерията: 1 година (7 пъти на ден); 2 г. (3 пъти дневно).Предупреждение за ниско зареждане на батерията.

Лесна инсталация Без сложни монтажни инструменти, не се изисква.Сензор могат да бъдат определени с помощта на двустранно тиксо, само в няколко стъпки.

Технически характеристики:

Тип: Аларма за нивото на водата

Източник на захранване: 1 * CR2032 (включени в комплекта)

Ток в режим на готовност: 26uA

Ток на сигнала на алармата: 120 ma

Време на работа в режим на готовност: 2 години

Протокол: ZigBee

ПРИЛОЖЕНИЕ: SmartLife/Radoslav

Поддръжка на системата: Android и IOS

Водоустойчивост: IP66

Материал: ABS

Работна температура: 0 ℃ ~ 70 ℃

Работна влажност: 20% ~ 85%

Размер на продукта: прибл. 5 * 5 * 1.8 см (Д * Ш * В)

Списък на пакетите:

1 * Сензор за вода

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Добави мнение

Вашият рейтинг: