Стилна Подвесная Котешка Легло Тъкани Котешки Хамак Легло Ресни Котка Люлка Легло Ресни Котка Легло С Четка За Домашна Котка, Играющей В Съня Си

  • 21.71лв.
  • 31.00лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Материал: ВЛАКНА
  • Това е едно интелигентно устройство: NO
  • Тип: котка
  • Тип елемент: легла
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p45113

Описание:

Хамак-легло за котки от ресни ще осигури вашата котка е прекрасно място за почивка.

Добавяне на тази атрактивни висящи легла за котки създава моментната атмосфера бохо и допълва абсолютно всякакъв вид интериор или екстериор.

Легло за котки от ресни може да добави ново измерение практичност в тялото на наличното пространство, без това да повлияе на вашия домашен декор.Също така може да се използва като рафтове за ресни за допълнително място за съхранение.

Дръж този хамак е от ресни с котка в предната част на прозореца, в красив уютен кът, на верандата или дори на дърво в градината - това е печеливш подарък!Тъй като това е една красива полк за декори, а също мебел за котки, които със сигурност ще се хареса и на котката.

Характеристики:

Заглавие: Легло за котки от ресни

материал: памук

Размер: 30*85 см

Процес: Чисто ръчно тъкане, има малка грешка в размер, и всеки продукт е уникален!

Списък:

1 * Легло за котки от ресни (без подложка, без котка)

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Да Не се развали】 Гарантирано ще продължи дълго и ще се чувстват удобно, като същевременно осигуряват достатъчно топлина за вашите сладки домашни любимци в студено време и максимална издръжливост за вашите кучета и котки.

2. 【Висококачествен Памучен въже】 Чешки сплетен хамак изработен ръчно от висококачествени памучни въжета, с железни пръстени вътре, висока носеща способност, стабилна структура и издръжливост.

3. 【Подходящ за леки котки】 Размер на мода легла за котки от ресни: 30 * 85 виж Побира до 18 килограма за котенца и котки със среден размер, за да играят, сън, почивка, да се отпуснете и да спи.

4. 【Лесна употреба】 Mmacrame swing cat bed подходящ е както за вътрешно, така и за употреба на открито, можете да го закачите на таван, стена или прозорец, или да го закачите на куката на балкона или в градината.

5. 【Достатъчно място】 Моля, внимателно измерва се размерът на вашия домашен любимец и вижте нашите размер на хамак.В удобно кошачьем хамак достатъчно място, за да сложи в него на вашия домашен любимец.

Добави мнение

Вашият рейтинг: