Електрически Нагревателен 3 платна Подложка За Ръцете, Краката, Колената, Превръзка За Китката, Топло, Горещо Компресия, Облекчаване на Болки, Лечение на Ставите, Гривна G8F6

  • 27.85лв.
  • 42.83лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Прилагане: Крака
  • Ефект: Грижа за костите
  • Тип елемент: Скоби и Бандажи
  • Брой парчета: Една единица за измерване на
  • Материал: ABS и TPR
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p45919

Описание:

Plug-in: правила на САЩ, британски правилата, европейските правила

Размер на каишка: 100 * 9 cm

Работно напрежение: 12

Работен ток: 1,6 мА

Температура: 55 ℃ 65 ℃ 75 ℃

Тегло на продукта за коса: 276 грама

Размер на продукта: 100*9 cm

Размер на опаковката: 14 * 8 * 10 см

характеристика:

1. Таргетная терапия - дължина грелок повече, 100 виж Тази расширяющаяся дизайн може лесно да приключи няколко части на тялото, като ръка, лакът, китка, глезен и краката.С помощта на най-нагревателен елемент, той бързо се нагрява в продължение на 30 секунди, така че равномерно топлината се предава на мускулите, тъканите и стави на тялото.Осигурете целенасочена болката и намаляване на възпалението чрез увеличаване на кръвообращението.

2. Останете в оригинал -Гъвкав нагревателен пакет е записан в подходящо положение, както и фиксиран край на сигурно място върху възглавница, за да осигури удобна за използване и отнемане.По време на загряване на вътрешна устойчива на плъзгане дизайн може да осигури двойна гаранция при лечение на мускулни болки, скованост, спазми и болка.

Ниво 3, 3 настройки за подгряване - управление на 3 настройки за отопление с едно щракване на мишката, максимална температура може да достигне до 75 градуса, което може бързо облекчаване на болката в ставите и да се улесни циркулацията на кръвта.Вграденият интелигентен чип за управление осигурява стабилен отопление и предотвратява прегряване.

4. Траен: В тази подгряващата риза се използва захранващ адаптер от 110-240 v до 12 Век Низковольтный изход може да се гарантира дълготрайност и безопасно използване.

Коментар:

1. Допускане за ръчно измерване е 2-5 г. Моля, не обръщай внимание на своя заместник.

2. Поради разликите между различните екрани изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. много ви благодаря!

3. Цвят на артикул - това е цветът на опаковката на продукта

Списък на софтуерни пакети:

1 * каишка

1 * инструкция

1 * захранващ кабел

Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин.ако искате да си купите повече, отколкото са изброени, моля свържете се с нас.ние сме готови да ви отговори възможно най-скоро.

Добави мнение

Вашият рейтинг: