Мини Автомобилни Вериги За Сняг, Зимни Гуми Колела Вериги И Зимни Улични Зимни Гуми Аварийните Мини Автомобилни Колела Аксесоари

  • 240.40лв.
  • 358.80лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: Autoplay
  • Тип елемент: Вериги за сняг
  • Тегло на продукта: 6.6kg
  • Вид на материала: tpu полиуретан
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p46003

Вериги за сняг за гуми са необходими през зимата за борба с извънредни ситуации, които не само са изработени от закалени стоманени гвоздеи 458 бр., разширяват и утолщают материал TPU за осигуряване на безопасното шофиране, но също така имат противоскользящую точка на повърхността под формата на триъгълник и с формата на диамант стрелка за увеличаване на съединителя и сцеплението с пътя.Освен това, подобрена конструкция на ключалката за затягане, се характеризира с висока устойчивост на износване и усилия на опън.След като изберете размера вериги за сняг, чрез сравняване на параметри на гуми може лесно да извършите инсталирането, като следвате инструкциите.

Характеристики:

1. 58 бр. закалени стоманени гвоздеи, свързани помежду си, извършват мощна функция за разчупване на леда и увеличават сцеплението с пътя и за осигуряване на сцепление с пътя и безопасно шофиране.

2. Дебел материал TPU с неплъзгащи текстура, ниско ниво на шум и вибрации, тази верига за сняг, най-до точката на съпротивление на хлъзгане под формата на триъгълник и диамант на стрелките осигурява по-добро сцепление.

3. Обновен дизайн катарами за стягане и дизайнът на вътрешната катарами от стоманени плочи отразяват на продължителността и силата на разтягане при гъста определяне с помощта на легирана съоръжения, утолщенного куката и шарнира.

4. Верига за сняг лесно се монтира с помощта на представен на ръководството.

5. Отлично обслужване на клиенти.Свържете се с продавача директно, ако възникнат някакви въпроси, обслужване на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа в работни дни.

Спецификация:

Име на продукта: Вериги за сняг на гуми

Материал: Полиуретан TPU

Цвят: Черен

Тегло: 4-6,6 кг

Подходящо брой гуми: 2 гуми

Максимална скорост: 40 км/ч

Пратката включва:

Верига за гуми * 2

чанта за съхранение * 1

Чифт ръкавици * 1

Инсталационния инструмент *1

Ръководство на потребителя * 1

Стъргалка за лед *1

/ За услуга /

Навременна доставка Пълно възстановяване, ако стоката не е получена на гарантирано време за доставка

По-дълга защита за 15 дни повече на защитата след приключване на поръчката

Връща допълнително Върнете всяка стока, само този, който е в перфектно състояние

Гарантирано качество Гарантирано качество или Пълно възстановяване

Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Добави мнение

Вашият рейтинг: