1 кутия 8 бр. златен цвят 3d тапети природа кожени стенни панели мдф декоративен Фон за легла за декорация на интериора

  • 327.52лв.
  • 363.90лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • виктория златен фон, панел от mdf-2, f мозайка плочки, стеновая панел gogeta, фон от пайети rosegod, блестяща мозайка плочки, стенни панела с конектор hdmi, magic плочки мозайка, фон с пайети marmaid, мозайка плочки за стенни панели
  • Модел: 3D Стикер
  • Класификация: За стена, За плочки, Стикери за мебели
  • Търговска марка: BB
  • Код цензура: 22
  • Стил: Твърд
  • Сценарий: Стена
  • Дебелина на: 2,5 СМ
  • Спецификация: Multi-piece Package
  • Тема: Модел
  • Номер на модела: WCCYLW015
  • Материал: Кожа

Инв.: p53886

Въпроси и отговори

1.Do трябва да плащат митническата такса?

С вас могат да се налагат митата и таксите за продукти, закупени онлайн.Купувачите са отговорни за митнически данъци и такси.

2. Че вие декларирате на митницата?

Ние обикновено показват по-ниска цена от фактура/сметка, за да се избегне мита и такси, но ако имате някакви запитвания относно декларация, моля, оставете ни съобщение поръчки преди доставката.

3. Хроматическая аберации

За хроматичната аберация Всички снимки на продукти, направени от истински продукти, но може да бъде и малко цветово несъответствие, причинено от лъч светлина и режим на екрана на компютъра.

4. Ако ми трябва само за 12 парчета, както и да направите поръчка?

Ако ви трябва само за 12 парчета, моля, поръчайте брой 2, и оставете съобщение нужда от 12 парчета, но, моля, не са прекратяване на плащането, след като получим вашата поръчка, ние скорректируем на цена до 12 парчета, след което да завършите плащане.

Как да поръчате измерване на Wal: H * W = квадратен метър.В съответствие с възможност за избор на броя на кв. м (определете броя) Ако панелът не е подходящ за вашата стена, моля, с помощта на ножа изрежете панел.Много лесно се нарязва.За материала --------- Нашите кожени панели са имали 3 слоя на най-горния слой----------- Пълнител от Изкуствена кожа---------------- Екологично чиста Огнеустойчиви на задния панел е от полиуретан, гъби--------- Противопожарна и звукоизоляционная панел За нашата кожа фасадни стени лентата с Тази стеновая панел представлява разновидност на кожена фасадни стени панел. това е нова концепция в довършителни работи на вътрешни стени,, която допълва настоящото стремеж за подобряване на плоски стени с помощта на 3D повърхности, визуално наситени и приятни за окото. Нашите плочки, изработени от така наречената "изкуствена" кожа, която представлява изкуствена кожа, водоустойчив слой полиуретан, нанесени върху повърхността, слой от изкуствена кожа, на третия слой полиуретанова пяна за създаване на 3D ефект, всичко това се монтира на огнестойкую PVC плака, а след това тисняется.Оу Прилагането на Украсата на къщата: фонова стена на телевизора, стена в хола, фонова стена на спалнята, на стената на трапезарията, на фона на тематична стена, предната стъпка стена, кабинет и така нататък.Център за отдих: монтиран на стената и вратата ръководител на бара, KTV, салон за красота, ресторант, кино, студия, конферентни зали, чайната Търговски площадка: хотел, офис сграда, фирма, отдел, СПА центрове и така нататък.

1. Ние приемаме TT, Western Union, Alipay Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. Ние извършваме доставка по целия свят, с изключение на някои от по-отдалечените райони.

Добави мнение

Вашият рейтинг: