Гребец Вдлъбнатини Авто Гребец Вдлъбнатини Инструмент За Премахване На Автомобилни Вдлъбнатини Тежкотоварни Комплект За Премахване На Вдлъбнатини Ремонт Вдлъбнатини За Автомобилни Стъклени Плочки На Екрана

  • 17.52лв.
  • 25.03лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p55435

Описание:

Плъзгачи за ремонт на автомобилни вдлъбнатини могат да работят само на плоски повърхности, а не на криволинейни повърхности.Различни размери съемников вдлъбнатини ще ви помогнат да се справи с повечето вдлъбнатини на вашия автомобил.Изработен от висококачествен ABS-материал и трайно висока якост на естествен каучук, лесно движи стъкло, плочки, предмети и т.н

Спецификация:

Заглавие: Гребец автомобилни Вдлъбнатини

Материал: ABS + Гума

Диаметър нещастници: (прибл.)

S: 2,36 инча/6 см

L: 4,5 инча/11,34 см

Опаковъчен лист:

1 x Авто Гребец Вдлъбнатини

Забележка:

Моля, оставяйте малки отклонения в размери, поради ръчно измерване, както и за осветление на снимки може да доведе до показан цвят от реалния.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Здрав и издръжлив материал】 е Изработен от висококачествена ABS-материал и трайно висока якост на естествен каучук, гребец нещастници за вдлъбнатини колата не е лесно да се огъват, устойчиви на износване и разкъсване.

2. 【Уникален дизайн】 Авто гребец вдлъбнатини има ергономичен дизайн и удобство на работа с однотактным помпа.дизайн на ръчен ключалката, точната структура, жаден здрава и устойчива.

3. 【Премахване на вдлъбнатини】 Премахване на вдлъбнатини и малки вдлъбнатини в някои области на вашия автомобил, инструмент за премахване на вдлъбнатини в присоске надеждни за използване.Можете да изберете един от 2 размери: 4,5-инчов търтей /2,36-инчов издънка.

4. 【Удобен за използване】 Лесно се движете стъкло, плочки, предмети и т.н., Обелват се и се загрейте пробив, започнете работа с плитка вдлъбната линия, след това натискам силно и, като се уверите, че търтей плътно прилепнала, леко дръпна присоску нагоре с помощта на дръжката.

5. 【Широко приложение】 Моля, уверете се, че пробив се намира на равна повърхност и да бъде по-голям от диаметъра на дъното на вендузата.Различни размери гребец вдлъбнатини ще ви помогнат да се справи с повечето вдлъбнатини на вашия автомобил.

Добави мнение

Вашият рейтинг: