Открит Колоездене 2 елемента Силикон под Наем Манивела-Рычажные Ботуши, Протектори, Подходящи Shimano Sram Campagnolo Аксесоари За Велосипеди, Части За Велосипеди

  • 3.04лв.
  • 3.28лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • защита на коляновия вал meijun, коляновия вал коляно от сплав, абсорбатори sram apex, риба шимано, велосипедна обувки skimano, стикер campagnolo cult, автомобилен инструмент 10 мм, велосипедни джанти, са съвместими с sram, прът sram gx, campagnolo eps 12 магистралата диск
  • Номер на модела: LN-ВЕЛОСИПЕД654515
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Други
  • Използването на: Пътнически Велосипеди, Планински Велосипеди
  • Търговска марка: ЕТА ПОД НАЕМ
  • Категория: КОЛЯНО

Инв.: p5762

Спецификация:

Чисто Нов

Материал: Гума

5 цвята по ваш избор

Тегло: 15 грама/1 чифт

Монтаж: Свалете крак, а след това отново сложете предпазител на ръкохватката педали Shanghao.

Роля: да ръкохватка не изнашивала цветя, не царапала.

Защитете вашия автомобил, погрижи се за автомобила си, моля, дайте го на провернуться, сложете на него", чорапи".

Пратката включва:

1 чифт x защитен калъф за коляновия вал

Услугата за доставка на 1. начин на доставка имаш Поща на Китай, поща Сингапур, Хонг конг Поща, DHL, EMS, UPS, TNT, FedEx, и т.н., Можете да изберете услуга на поръчката самостоятелно 2. Ние ще изпратим на вашия адрес чрез Alipay, моля, уточнете точния адрес и информация за контакти, ние не носи отговорност за всеки грешен или недоставленный адрес. 3. За дата на доставка: обикновено.той ще бъде доставена до вас в ръцете си в продължение на 15-35 дни от момента на завършване на вашето плащане.ако не можете да получите пратката в рамките на 30 дни. моля, свържете се с нас, за да се удължи времето за Обратна връзка 1. Ако сте получили продукт с удовлетворение, моля, пишете ни на положителна оценка, и ние ще направим същото и за вас. 2. Ако сте доволни по някаква причина, моля, не бързайте да оставят отрицателно/неутрално мнение.

3. Ние работим усилено, за да се гарантира, че ВСЕКИ КЛИЕНТ на 100% доволни и решава някакъв проблем за теб, и винаги оставя положителните отзиви на всички наши клиенти.

Свържете се с нас 1. Офисът ни работи от 9:00 ч. до 18:30 ч. в китайския време, от понеделник до събота 2. Моля, не се обезкуражавайте, ако вашият е-мейл няма да отговоря в извън работно време 3. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Ние сме специализирани в износ на всички видове стоки за дома и градината, добре дошли, свържете се с нас за повече информация и информация за изгодни цени.

Добави мнение

Вашият рейтинг: