Заполняющий Светлина с висока разделителна способност, Макро-Попълнете Светкавица, Преносими led Пръстеновидна Светкавица За селфи, Лампа За селфи, Универсален Околовръстен скоба, Лампа

  • 20.01лв.
  • 44.46лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма
  • Тип на камерата на телефона: Макро обектив
  • Форма: Кръг

Инв.: p5785

Описание:

1. 15-кратно оптично увеличение: 15-кратна макросъемка с висока разделителна способност, отговаряща на нуждите на снимане в близък план и с висока разделителна способност на части. (За най-добри резултати поставете макро разстояние около 1/2-1 см от обекта.Не е предназначен за увеличаване на изображения на отдалечени обекти.)

2. Led заполняющий светлина: 53 led звънец за телефона незабавно осветяване на обекта и околната среда топло непрекъснатото светлина.

3. Широкоъгълен обектив: разширете обхвата на снимки, предоставяне на по-ясна картина.

4. Зареждане чрез USB: максимална яркост е около 30 минути, минимална яркост - около 100 минути

5. Съвместимост: Съвместима с всички смартфони, планшетами, преносими компютри и т.н.

Свойства:

【Име на продукта】Макро-заполняющий светлина

【Модел на продукта】F-530

【Зарядно напрежение】 DC5V ± 0,5

【Брой на светодиодите】 53 бр.

【Капацитет на батерията】 100 ма

【Осветление】 26-28 лумена 550lux

【Параметри на обектива】15-кратно макро обектив

【Време на готовност】 1 месец

【време на автономна работа】 30 минути при максимална яркост - 100 минути при минимална яркост

【Цветна температура на led】 топла светлина 2800 До средно 4000 До студена светлина 6500 К

Опаковъчен лист:

1 * Заполняющий светлина

1 * макро обектив

1 * Кабел за зареждане

1 * Инструкция

БЕЛЕЖКА:

Макро обектив може да се използва самостоятелно, се препоръчва да стоят на разстояние от 1-2 см от обекта на снимане, за да правите по-ясни снимки.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Супер отблизо снимки на】 Този разширен обектива на камерата с заполняющим светлина е оборудван с 15-кратно макрообъективом, който се удивлява на чувствата си. увеличаване на близките обекти за получаване на спиращи дъха снимки на супер близък план.

2. 【Лесно да носите със себе си】 Този HD обектив за макро Fill Light е оборудван с широкоъгълен обектив за по-широк обектив, с малки размери и удобна за носене.скоба за обектив осигурява превъзходно сцепление за закрепване на оптика за мобилен телефон, когато сте в режим на действие, като създава свой следващата добра снимка.

3. 【3 настройка на яркостта】Този HD обектив за макро Fill Light е снабден с 3 настройки на яркостта: ниска, средна и висока.Кажете сбогом на разочароващи "пересдачами" снимки и хай-брилянтен снимки за първи път.

4. 【USB зареждане и съвместимост】 Този обектив на камера с осветление може да се зарежда с помощта на USB и е съвместим с всички смартфони, планшетами, преносими компютри и т.н.

5.【Почистване на снимки на малки обекти】Този обектив за мобилен телефон е идеално за опознаването на по-мобилната фотография и видео, и вие можете по-ясно да се снимат малки предмети.

Добави мнение

Вашият рейтинг: