Спрей За Приучения Да Гърне, Спрей-Аттрактант За Кучета, Спрей За Приучения Кученца, За да Гърненце, Спрей За Приучения Към Гърне В Помещения и на Открито, Приучение Към Гърне

  • 6.40лв.
  • 9.13лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p60482

Описание:

Този тренировъчен спрей ще ви помогне да се научите да кученца и кучета от всички възрасти да ходи в тоалетна.

Характеристики:

1. Съставки спрей-attractant за кучета са полезни и са безопасни и няма да навредят на обонянию и нервната система на кучето.

2. Спрей за приучения към гърне имитира специалната миризма на кучешки, привличане на кучето, за да пречиствам там, където сте разбрызгиваете стимулант.

3. Спрей за приучения към гърне може да им помогне най-ефективно да се поддържа чиста и здравословна домашна среда.

Технически характеристики:

Размер: около 12 *3.5 см/4,72*1,38 инча

Тегло: около 67 г

Обем: около 60 мл

Опаковъчен лист:

Спрей за дресура на домашни любимци *1

Бележки:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгъл има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Подходящи за домашни любимци】: Съставките на спрея-attractant за кучета са безопасни за вашия домашен любимец и няма да навредят на обонянию и нервната система на кучето.Спрей за приучения към гърне е здрава и экологичен.

2. 【Съсредоточете се върху търсенето】: Спрей спрей за приучения към гърне, за да им даде да разберат, че те могат отново покакать на същото място.Спрей-аттрактант за кучета ви позволява предварително да се обърне внимание на нуждите на вашето куче.

3. 【Без елементарно】: Този лесен за нанасяне на спрей за приучения да гърне не оставя петна върху обектите, така че той не испачкает мебели и ландшафтен дизайн.Този спрей-аттрактант за домашни любимци може да се използва по всички пера помещения, както вътре, така и отвън.

4. 【Лесно да носите със себе си】: Размери спрей за приучения към гърне съставляват около 12 х 3,5 см / 4,72 x 1,38 инча.Спрей-аттрактант за кучета лек и преносим, заема много малко място и е лесен за съхранение.

5. 【Универсално използване】: Спрей за приучения към гърне е подходяща за използване в открити площи, изкуствена трева и подушечках за кученца.Спрей-аттрактант за кучета може да ви помогне да се научите да кученца и кучета от всички възрасти да ходи в тоалетна.

Добави мнение

Вашият рейтинг: