Висококачествен Калъф-Ключодържател от Естествена Кожа за ключове от автомобил Great Wall Haval H6 Hover C50, Калъф за ключове, портфейл, ключодържател, автоаксесоари

  • 55.14лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • спортен ключ haval h6, уред haval h6, делото haval h6, haval h6 ключова силиций, макара h6, калъфи за ключове havel h6, буфер haval h6, haval h6 лесен, лигавицата на haval h6, обвивка ключ h5 h6
  • Търговска марка: АДДООИМ
  • Вид на материала: Най-горния слой От Кожата, Естествена Кожа

Инв.: p60940

Този кожен калъф за ключове е изработен от изключително мека и здрава естествена кожа с изящен дизайн, за да защити своя автомобилен ключ от нараняване, прах и драскотини.Тъй като е оборудвана калъф, създаден специално за GREAT WALL с smart key, той е идеален за тези ключове!

Калъф за ключове от естествена кожа.С оригиналната опаковка.Пратката включва: калъф за ключове от естествена кожа Addan; защитна верига с оригиналната опаковка (ключ на тези снимки не е включена в комплекта).

СЪВЕТИ: Моля, проверете си ключ от колата и се уверете, че той е същият като този, който ние показваме тук.Ако е така, той ще се качват перфектно.Ако не, това ще бъде неподходящо.

Ключовете на всички снимки са само за показване, а не за продажба.

Цели части от своята практика за ключове от естествена кожа.

Вносни мита

Данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Ние ще изпратим вашите пратката като подарък и ще обявим стойността на сметките е под 50 долара, за да направи всичко възможно, за да се избегне вашия потребителски събиране.

Ние НЕ носим отговорност за каквито и да било данъци върху вноса, митнически такси или митнически забавяне.Ако пратката ще бъде върната на нас, защото от отказ на купувача да плати по-горе събиране, ние НЯМА да изпратим колет отново, докато купувачът не завърши тези такси и не ще плати ВСИЧКИ разходи по връщане и повторно изпращане.Купувачът не може да отмени поръчка или да поискате възстановяване на средства въз основа на посочените по-горе причини.

Давани ни чрез стоки ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени.Ние ще използваме въздушните мехурчета, за да внимателно увийте предмети.

Времето за доставка ще зависи и се предоставя на превозвача и от пощенската служба, а също така се изключват почивните и празнични дни или лоши метеорологични условия.Надяваме се, че ще пристигнат навреме.Благодаря ви за вашето разбиране.

Политика на Връщане, Ако не сте доволни от покупката си, моля, бързо свържете се с нас и ние можем да обменят ви нов, но купувачът е отговорен за разходите за обратна доставка.

Ако искате да се върнем на стоките обратно, моля, запишете ги в същото състояние, в което те са били.Ние ще ви възстановим парите след като го получи, но връщане на сумата не включва разходите за доставка.Преди връщането на продукта, моля, потвърдете обратен адрес и логистика с нас.След като изпратите пратката да, моля, изпратете ни номер за проследяване.След като получим стоки, ние отремонтируем или обменяем ги колкото се може по-скоро.

Положителна обратна връзка Обратната връзка е много важна за нас.Ако сте доволни от нашите стоки и обслужване, моля, пишете ни на по-добра оценка и 5 звезди.

Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние правим всичко възможно, за да разреши проблема си и осигури най-доброто обслужване на клиентите.

Добави мнение

Вашият рейтинг: