10 мл Серум За Лечение на Врастнали нокти На Краката, Корекция на Ноктите, Възстановително Масло, Обезболяващо, Омекотител за Нокти, на Финала с Лекота, Масло за Краката, Грижа За Здравето

  • 2.92лв.
  • 4.17лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: HNKMP
  • Тип: Корекция на ноктите Възстановителен масло
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p63205

Характеристика:

1. Подобрява здравето на ноктите на краката: лечение провисших ноктите на краката, омекотява врастнали нокти на краката и загрубели тъкани, предотвратява появата на врастнали нокти на краката, улеснява рязането на ноктите и да поддържа здрава регенерацията и изправяне на нокти.

2. Включва силиконов капачка за краката: процедура идва с капачка за краката, допринасящ за по-бързото зарастване.Силиконови носочки предпазват ноктите от мазоли, мехури и раздразнения при ходене.Тези шапки улесняват възстановяването на нокти след отстраняване на нокти или при използване на средства за премахване на врастнали нокти.

3. Удобно за домашна употреба: просто нанесете на ноктите на засегнатия пръст с помощта на апликатора ежедневно, докато ноктите не ще бъде лесно изтрит от groove и обрязан.Капки омекотяват и успокояват нокти за по-лесно отстраняване на нокти в домашни условия.

4. Подходящ за всички възрасти: ние ефективно премахване на болки при вросшем ногте, че е безопасно за нокти и няма да доведе до по-нататъшно дразнене.В него се използват подбрани натурални съставки, осигуряващи безопасността и ефикасността за всички възрасти.

Спецификация:

100% чисто нов и високо качество

Заглавие: Серум за лечение на врастнали нокти на краката

Размер: Както е показано на снимките (1 инч = 2,54 см)

Чисто съдържание: 10 мл

Състав: масло от шеа, Евгенол, карамфилово масло, бисаболол, Екстракт от мащерка.

Цвят: Като на снимките

Опаковка на комплекта: 1 бр. Серум за лечение на врастнали нокти на краката

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение на измерване на 1-2 см от ръчно измерване

Добави мнение

Вашият рейтинг: