Дистанционно Управление За LG AKB73775803 BH4030S BH6530 BH6530T BH6530TW BH6040 BH5040 BH6230C BH5140S BH5140 DVD Система за Домашно Кино

  • 28.05лв.
  • 29.53лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • преносим дистанционно управление lg, pc аудио система за домашно кино, дистанционно управление lg сив цвят, перука за домашно кино, чорапи за домашно кино, дистанционно управление lg smarth, система на lg 3, дистанционно управление lg sound room, дистанционно управление система за домашно кино ipad, аксесоари за партита в дома на киното
  • Търговска марка: УНИСЕЛАЙ
  • Честота: 433 Mhz
  • Безжична връзка: IR
  • Използването на: Аудио / Видео Плейъри
  • Опаковка: ДА

Инв.: p63604

Описание 1. Съвсем нова, съвместима с дистанционно управление. работи перфектно като оригинално дистанционно управление.

2. детайл опаковка: стандартен пакет с малък ресурс за всяка част.

3. на разположение отстъпка за количество.

4. използвайте батерии от тип ААА, батерии в комплекта не са включени

Доставка

1. Стока ще бъде изпратена от Китай по целия свят.

2. Основният начин на доставка е DHL, EMS и поща Сингапур.Можете да получите продукта си на повече от 3-5 работни дни през DHL; или вие ще го получите след около 5-7 работни дни за EMS, 17-22 работни дни поща на Сингапур.

3. Номер за проследяване ще бъде предоставена в Интернет в рамките на 2 работни дни, така че купувачът може да проследи на стока онлайн, купувачите носят отговорност за митнически тарифи.

4. Ние бихме искали да доставят стоки друг начин, но купувачът трябва да носят отговорност за допълнителни такси за доставка.

5. Купувачите да носят отговорност за допълнителни такси за плащане при доставка, ДДС, митнически такси и мита върху внос (ако има такива).Ние занимаваме се само с доставка на пратката.

Връщане и замяна

1. Нашият продукт е внимателно проверен нас.Затова имаме удоволствието да предложим на нашите клиенти гаранция за удовлетвореност или връщане на вашите пари.

2. В този продукт се предоставя гаранция от 90 дни от датата на покупката, с изключение на щетите, причинени от човека, и щетите, причинени от авария или неизправност на проектора.

3. Купувачите са отговорни за заплащане на разходите за доставка и обработка на обмена.

Свържете се с нас

1. Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, свържете се с нас онлайн или оставете ни съобщение.

2. Ние продаваме на едро на оригинални телевизионни лампа/лампа/модели, съвместими телевизионни лампа/лампа/модел на дистанционно управление за проектори......

Добави мнение

Вашият рейтинг: