Китайски Натурален Нефрит Hotan Jadeite Буда Майтрейя Jadeite висулка колие ААААААААА Безплатна доставка

  • 31.57лв.
  • 43.84лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • стоманена висулка буда, окачване на буда в будизма, висулка във формата на чантата на буда, висулка буда деца, компоненти на окачването на буда, подвесная главата на буда, висулка буда красива, сватба с окачване на буда, висулка буда лъв, висулка буда шакямуни
  • Форма\модел: Сърце
  • Пол: Жени
  • Стил: МОДЕРЕН
  • Тип на метали: сребро
  • Номер на модела: - ТА
  • Съвместимост: Всичко, което е съвместимо
  • Функция: Напомняне за съобщение, Напомняне за разговор
  • Материал: Обвивка

Инв.: p63723

Доставка

1. Начин на доставка по подразбиране -въздушна поща, която в повечето случаи не е митнически проблеми.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне при вноса на стоките.Ако искате по-бърз начин за доставка

ние предлагаме ems и други експресна доставка.Можете да се свържете с нас за изясняване на точната сума, ако не сте сигурни в цена на доставка за вашата държава.

2. Доставка въздушна поща в САЩ, Великобритания, Канада и повечето европейски страни отнема около 7-20 дни, но за клиентите от Южна Америка това ще отнеме 20-50 дни.Ако не сте сигурни в услуга на вашата страна, моля, свържете се с мен за повече информация.

Допълнителна инструкция за разплащане

Ние винаги правим всичко възможно, за да законно да намали вашите вносни мита (или GST, или V. A. T., или други данъци).В повечето случаи, се събира такса изобщо не е приложимо.Въпреки това, ако някакви допълнителни разходи, свързани с митническите органи и на общините, трябва да бъдат заплатени от клиента.За да се избегне никакви главоболия, ви препоръчва да се запознаете с местните обичаи и държавните правила, преди да купите.

Правила за връщане

Купувачът трябва да провери след получаване на колет.Ако пратката е повредена по време на транспортирането, моля, откажете се расписываться за пратката, и тя ще се върне към нас.След това, моля свържете се с нас.

Ако имате нужда от възстановяване, моля, проверете два пъти, за да потвърдите, че продуктът не работи, и се свържете с наш представител за обслужване на клиенти, моля, уведомете ни подробна проблема и изпратете ни няколко снимки, за да потвърдите. и ако купувач настоява за връщане на вещта, след като нашият технически инженер проверени полученият възстановяване, без никакви проблеми с качеството на цялата такса е за сметка на купувача.

Ние приемаме връщане само за оригиналната опаковка.Моля, уверете се, че стоката не е корумпиран човек.Ако сте закупили продукта в ненадлежащем състояние, моля, обърнете внимание, че разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, цялата разходите за обратна доставка трябва да бъде платена от купувача.

По други въпроси, на връщане, моля, свържете се с нас по електронната поща.

Моля, прочетете внимателно тази информация преди да започнете търговия и да се свържете директно с нас за допълнителни въпроси, нашият сервизен персонал е готов ще ви обслужи.Благодаря за вниманието.

За нас

Това е моят нов магазин, и аз оценявам всеки клиент, който идва и се посещава от нас.Вашата подкрепа означава много за нас.Можете да ме информират за всеки проблем и

Политика за обратна връзка:

-Ние наистина ценим нашите клиенти и искаме да сте удовлетворени.

-Ако по някаква причина са недоволни, моля, пишете ни, преди да остави отрицателен коментар.

-Ние сме разумни и ще работим усилено, за решаване на въпроси правилно.

Добави мнение

Вашият рейтинг: