чаша за пътуване на 13-17 грама, изолирано чашата за кафе с херметически капак, вакуум на чаша от неръждаема стомана с двойни стени, множество чаша от неръждаема стомана

  • 60.35лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • автомобилна чаша-термос, чаша за пътуване, чаша от неръждаема стомана, высоковакуумная чаша 510 мл, Бутилка
  • Вид съдове за пиене: Вакуум колба и Термос
  • Произход: Континентален Китай
  • Вид на метал: Неръждаема Стомана
  • Материал На Стъклена Подложка: Неръждаема Стомана

Инв.: p63942

Чаша за пътуване на 13-17 грама, Изолирано чашата за кафе с херметически капак, Вакуум многократна употреба чаша с двойни стени от неръждаема стомана за приготвяне на кафе и чай с топла и студена вода...

* [Кафе остава топла и студена]: В тази утайка от чаша, се използва висококачествена неръждаема стоманена конструкция с двойни стени, която позволява запазването на първоначалната температура на напитката до 6 часа.Конструкция от неръждаема стомана 304 и осигурява дълъг вкуса на вашето питие, без специфичен мирис.

* [Лесно е да се пие една ръка]: Пътна кафеена чаша с чиста панти капак, който позволява лесно е да се пие с една ръка.А на повърхността на капака също има отвор за сламки, което позволява да се пие направо от чаша или да използвате сламка. идва със силикон на капака на корпуса, който ще ви помогне удобно да я държа.

* [Надеждна майната-надолу запечатани на кутията]: В него се използва дизайн на винт на капака, която може надеждно защелкиваться в затворено положение.Ако покриване на защелкивается, със сигурност можете да завъртите пътна чаша под всеки ъгъл и не се тревожи за това, че тя ще се пролее и ще доведе до протечкам в живота пътна или офис чантата.Просто вземете със себе си напитки на храна за вкъщи!

* [Нескользящая гумена възглавница]: на дъното на тази чаша кафе има гумена възглавница, която я предпазва от плъзгане и предпазва мебелите от драскотини и чипс.Освен това, флип капак, може да се монтира от друга страна, така че не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще ви удари в носа по време на пиене.

* [Отлична производителност в много случаи]: капацитет 380 мл / 12 унции - това е преносима чаша за пътуване, когато сте в движение.Той все още е един лесен, дори въпреки това, че в него е пълно с напитки.Както на кутията на тази чаша е част от който излиза, така че дупката е лесно да се намери, не се търсят, по време на движение.Добър идеал за вътрешна и външна употреба, например, у дома, при пътуване с кола.

Добави мнение

Вашият рейтинг: