Преносима Зимни Прът За Риболов Риболов Връхчета Нагоре С Отметка-Маркер Предупредителен Индикатор Аксесоари За Риболов на Шаран Флаг Улично Оборудване Полюс Риба D9Z0

  • 3.30лв.
  • 5.32лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Магнитна Риболов: NO
  • Тип: Захват за риба
  • Материал: PVC
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p65010

Описание:

цвят, както е показано на фигура

Материал: pvc

Тегло: 120 грама

Разширено размер: 20*20*50 см/11.02*5.7*12.99 инча

1. Материал: Изработен е от висококачествен PVC материал, здрав, сгъваем и удобен за носене.

2. Атрактивен флаг: Този флип за риболов улов на прът идва с ярко-оранжев предупредителен квадратчето за отметка за риболовни макари.Оранжеви знаци по-лесно да забележите в условия на лоша видимост.

3. Това е средство за лед риболов лесно за използване.Освободете ръцете си, това е чудесен помощник за любителите на лед риболов.Предупредителен квадратчето снабден с пружина.По време на употреба, когато рибата е хванат на една кука, предупредителен квадратчето автоматично встряхивается, напомня ви за това.

Бележки:

1. Както всички знаем, от различни компютри показват различни цветове, и действителният цвят може да се различават малко от изображението по-долу.

2. Ако ви е трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен по всяко време, ние ще ви дадем няколко предложения, но само за ваша информация.

3. Ние можем да приема поръчки за смесени продукти, цветове и размери.

Този продукт включва:

предупредителен флаг 1бр

здравейте момчета, благодаря ви, че сте посетили моя магазин.ако искате да си купите повече, отколкото са изброени, моля свържете се с нас.Добър ви ден!

Добави мнение

Вашият рейтинг: