1 БР. Набор от Манометров за измерване на налягането на впръскване на горивото, Измерване на разхода на гориво, Адаптер за контрол на гориво, Комплект маркучи

  • 80.51лв.
  • 161.00лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране на входящи тестове: ce
  • Сертифициране: Няма
  • Специални характеристики: Други

Инв.: p6677

Топъл съвет: Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвета и между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че вие можете да разберете!!

Описание

Този набор от манометров за измерване на налягането на впръскване на горивото е предназначена за контрол на налягането в бензонасосе на повечето превозни средства, оборудвани с система за впръскване на гориво.Благодарение на скалата, откалиброванной в диапазона 0-140psi (0-10 бар), адаптерам M10 / M12 / M14, различни маркучите, фитингам и зажимам, той може да работи на повечето автомобили.

Характеристика

- Цвят: Както е показано на фигура

- Материал: мед

- Опаковката: 38 х 29 х 8 см

- Съдържа различни маркучи, профили и скоби за работа на повечето превозни средства.

- Горивна помпа високо налягане -контрол на налягане / пръскане на течности -показва, повреден ли е помпа или не отговаря на напору поток -Включва в себе си множество кабели, аксесоари и апарати за повечето автомобили.

- Правете всичко внимателно и с грижа.Не използвайте продукта, когато сте уморени или сте под влияние на медикаменти или лекарства.

1 х измерител на разхода на гориво 1 х прав прът 1 х извит прът 1 х Т-образен панта 11 х съединителната инструменти 2 х скоба за маркуч 1 х Инструмент за премахване на ядро 5 х ядра гуми

Добави мнение

Вашият рейтинг: