200ШТ Двуглавият Еднократна Дентална Флоссер Межзубная Четка За Почистване на Зъбите Пръчка

  • 1.90лв.
  • 4.14лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p67692

Характеристики:

ООТДТИ

【200 броя клечки за зъби】 комплектът включва 200 броя пластмасови клечки за зъби, които са меки и удобни.С помощта на преносим контейнер за съхранение на дръжте ги под ръка.

【Двухголовочные】 Пластмасови клечки за зъби са изработени с двойни страни, от едната страна е предназначена за почистване на остатъци от храна в процепа, от едната страна е с мека, малка четка за лесно почистване.Професионални клечки за зъби за ежедневна употреба.

【Не разрушава венците】 клечки за Зъби са изработени от пластмаса, меки в употреба, лесни за почистване и няма да навредят на венците.

【По-малко объркани от Почистване на зъбите】Тези удобни клечки за зъби имат портативен и една красива опаковка.Можете да го поставите в чанта или косметичку, не е твърде голяма, като път с подходящ размер, за да вземе със себе си.Дръжте ги под ръка, за да се намали количеството на остатъците от храна по зъбите.

【Надеждност и качество на храните】клечки за Зъби, изработени от хранителни материали, разполагат с мека текстура, нетоксични, безопасни, полезни за здравето и са безвредни за околната среда.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Тегло: 50 грама

Размер: Както е показано на фигура

Цвят: Оранжев/Бял/Син/Жълт/Зелен/Розов

Пакетът включва:

200x клечки за Зъби

Забележка:

1. Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Добави мнение

Вашият рейтинг: