Новият Lenovo Thinkpad Тъчпад с три бутона B152520A7S

  • 37.69лв.
  • 39.68лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Търговска марка: RUOQIANTB
  • Сертифициране: Няма
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: с три копчета
  • Съвместим Марка: Lenovo

Инв.: p6806

Новият Lenovo Thinkpad Тъчпад с три бутона B152520A7S

Размер:

Кръст Бод Пакет включва: 1 х Тъчпад

Съвместим с:

Доставка

Ние сме в състояние да извършва доставка по целия свят.

Доставка зависи от разстоянието между мястото си и ефективност на митническите процедури на вашата страна (лимит или не), почивни дни и законни празнични дни.

Ако искате да получите продукт по-бързо, моля, изберете бърза доставка или се свържете с нас, за да разберете цената за доставка за експресна доставка.

Нашата цена (превоз по море) не включва никакви тарифи или други данъци; ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с местната митница, преди закупуването на стоката.

Стоки, обикновено се изпращат в рамките на 24 часа след потвърждаване на плащане.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

ВРЪЩАНЕ

Ние приемаме рекламации, които са били изпратени като грешен продукт или DOA.Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на издаване на РСО, ще заменим ви друг продукт или ще ви върнем парите обратно.

Ако вие не купуват тези продукти, моля, уведомете ни възможно най-скоро.Но ако вашата поръчка е било изпратено, тогава всички разходи (включително първоначалната транспортните разходи, разходите за преработка и обратен транспорт и т.н.) се заплащат за своя сметка.

Коментари

Ако сте доволни от получения продукт, моля, не се колебайте да ни оставят положителен ( + ), на върха и 5 звезди DSR. моля, свържете се с нас, за да реши всеки проблем, и ние ще се радваме да реши проблема.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 работни часа

Добави мнение

Вашият рейтинг: