Набор От Резаков За Сандвичи Животно Динозавър Форма За Хляб От Неръждаема Стомана Кутии За Бисквити Форма За Бисквити Фондан Торта Декор Инструменти За Печене

  • 19.03лв.
  • 22.93лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • форма за бисквити за мотоциклети, инструменти от неръждаема стомана, комплект от неръждаема стомана, Инструменти, форма за коледа
  • Материал: Неръждаема Стомана
  • Характеристика: Екологично чист
  • Произход: Континентален Китай

Инв.: p69790

Характеристики:

Висококачествени материали и е за многократна употреба: изработен е от висококачествена неръждаема стомана за хранително-вкусовата добра трайност. здрав, няма ръжда и може да се използва повторно.

Ергономичен дизайн С отлична изземване.Полипропиленова дръжка форморезки за хляб ще предпазят вашите ръце от наранявания.Красив дизайн, с различни форми, може да накара вашите деца да се влюбя своя обяд.

Комбинираната форма и цвят: Комплект за рязане на сандвичи включва червената плесен, за "бисквитки" с Мики маус, фигури на динозаври, заек, звезди и ябълки и т.н., Което позволява лесно да отговарят на вашите изисквания за няколко форми на форми за рязане на сандвичи едновременно.Уникални форми, които обичат деца, помагат на децата да бъдат ангажирани и заинтересовани страни, по време на хранене.

Многократно приложение: Големи калъпи за "бисквитките" може да се използва за печене на хляб, бисквити, сладкиши, торти, палачинки, шунка, ориз, желета, плодове, сирене, шоколад за украса, а не само за сандвичи.Тези фрези за сандвичи може да се използва за различни случаи, например, сватба, юбилей, рожден ден, детско шоу и т.н.

Добави мнение

Вашият рейтинг: