3/4-axial система на движение RichAuto DSP ръчен контролер A11 A12 A13 A15 A18 A19 A132 гравиране, фрезоване, струговане обработка и шлайфане

  • 572.77лв.
  • 818.23лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Номер на модела: A1X
  • Произход: Континентален Китай
  • Сертифициране: Няма

Инв.: p7121

Обичайната трехосевая система за управление на трафика A11 Система за управление на трафика плазмено рязане A12 Система за управление на трафика на струг с един инструмент A13 Система за управление на цилиндрични многоинструментальной глава A15 Четырехосная система за управление на трафика A18 Система за управление на струг машина с две глави A19 Система за управление на струг машина за токарной обработка и гравиране A132

Въведение:

Система за управление на RichAuto - това е система за управление на трафика гравировального станка, независимо разработена Beijing Ruizhi Tianhong Technology Co., Ltd.

Може да се използва широко в областта на машиностроенето, реклама, също е отличен дърводелец, станове за гравиране на мухъл, лазерни, пламенни, плазмени станове за рязане, дърводелски стругове станове,

Дозиращи машини и други областта на управление на промишлени машини.

Система за управление на RichAuto използва DSP като ядрото, и висока скорост на работа и скоростта на обработка, не са на висота благодарение на однокристальному микрокомпьютеру и системата АД.

Той приема вградена структура, висока степен на интеграция, висока стабилност, лекота на инсталиране и експлоатация; поддържа U-диск, четец на карти, за да се движат

Той използва USB интерфейс, бърза скорост на трансфер и напълно изпълнява пълната самостоятелна работа чрез щепсела и да играе.

Характеристики:

1. Стандартната конфигурация на системата е режим за управление на трафика по трите оси X, Y, Z, който поддържа управление на оста на въртене (ос C) и може да се превключва между ротационен принцип обработката и плоскостной обработка; той може да бъде разширен до движение по четири оси X, Y, Z, C. управление, прилагане на четырехосевое управление на лост.

2. Режим на управление на множество точки за вход и изход, стандартен сигнал възел, входно-изходни има 8 входящи и изходящи сигнали.

3. Поддръжка на стандартен код G и инструкции формат PLT; подкрепа за основен софтуер CAM в страната и чужбина, като: Type3, Artcam, UG, Pro / E, са mastercam, Cimatron, Wentai и друг софтуер.

4. С функция за защита от прекъсване на захранването.Системата автоматично поддържа постоянна информация за обработката на (името на файла, текущата номер на технологична линия, скорост на работа, е обратно на шпиндела) в момента на прекъсване на захранването по време на обработката.След повторното включване на захранването и завършване на връщане към първоначалната колата системата автоматично предлага на потребителя да възобнови обработка до спиране на тока, и операция за обработка става по-удобен за потребителя.

5. Подкрепа за паметта на точки на прекъсване и обработка на избор на файлове. Може да запишете 8 различни данни за обработка на точки на прекъсване.

6. Функция памет мультикоординатной система.Предлага 9 работни системи координати, потребителят може да сменяте работата между 9 системи координати, както и всяка координатна система може да запази оригиналната информация на обработка.

Добави мнение

Вашият рейтинг: