Безплатна доставка 5,0 Приемник U Диск Цифрово-Аналогов Аудио Конвертор Spdif Оптично Влакно до 3.5 ММ AUX вход 2 RCA аудио Усилвател Говорител Кола

  • 44.62лв.
  • 89.24лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • Звукова пътека: Двойна
  • Подкрепа с висока разделителна способност: 720стр., Няма
  • Сертифициране: CE
  • Интерфейс: 3.5 мм
  • Опаковка: No
  • Стандарт WI-FI: Няма
  • Поддръжка на Карти памет: No
  • Съдържание: Аудио и видео
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Bluetooth приемник и цифрово-аналогов аудиопреобразователь, Цифрово-аналогов Аудиопреобразователь
  • Безжичен тип: NFC, bluetooth
  • Търговска марка: НОВИНИ, ВИКЕФОН

Инв.: p71771

Какво е аудиоадаптер 2 в 1:

A. Цифрово-аналогов аудиопреобразователь SPDIF/Цифров изход Toslink в 3.5 мм AUX вход RCA L / R

Б. Аудиоприемник Bluetooth

Въведение:

Този цифрово-аналогов аудиопреобразователь е предназначена както за битови, така и за професионално превключване на звука.Той преобразува цифрови аудиосигналы SPDIF Toslink в аналогови 2RCA L / R аудио и 3.5 мм AUX и е на разположение за свързване на външно устройство, такова като усилвател, чрез стандартни конектори RCA / 3.5 ММ aux.Този датчик е с малки размери и е доста лесен за инсталиране.

Повишени нива:

и ние обновихме конвертор, той има функция аудиоприемника Bluetooth, така че да можете да използвате телефона си за свързване с кабелен високоговорител / автомобилната система / жични слушалки / усилване чрез Bluetooth.

Характеристики:

1. Преобразува цифрови аудиосигналы toslink в аналогови 2RCA L / R и 3.5 мм аудио aux

2. На разположение за свързване на външно устройство, такова като усилвател, чрез стандартни конектори RCA / 3.5 мм aux

3. Поддържа честотата на дискретизация 32,44,1, 48 и 96 khz

4. 24-битов поток от входящи битове SPDIF в ляво и дясно канали

5. Осигурява пренос без електромагнитни смущения

6. Лесен за инсталиране и лесна експлоатация

7. Компактен размер и ниско тегло

8. Цифров оптичен преобразувател на сигнала Toslink в аналогов аудиопреобразователь, предназначени за домашна или професионална смяна на звука

9. Той преобразува цифрови аудиосигналы Toslink в аналогови 2RCA L / R и 3.5 мм aux аудио и е на разположение за свързване на външно устройство, такова като усилвател, чрез стандартни конектори, тип RCA

10. Този датчик е с малки размери и е доста лесен за инсталиране.

11. Обновен, за да има функцията на аудиоприемника Bluetooth.

12. Супер стабилна връзка: Нашият аудиоадаптер Bluetooth е снабден с чип, Bluetooth 5.0 за стабилен интерфейс, бърз трансфер и широк диапазон на сигнала (33 фута).С 3,5 мм порт, AUX, 2 RCA порта може да се свърже с автомобилен аудиосистемам без Bluetooth, домашната стерео уредба, кабелен наушникам /високоговорителя, усилвател / домашно кино и т.н. След това ще можете да се насладите на безжичен стрийминг на прехвърляне на музика Hi-Fi!Забележка: Това е само приемник vikefon Bluetooth, а не предавател.По този начин, вие не може да да го използвате за вашия телевизор, клавиатура, мишка.

13. Автоматично включване при свързване към захранването, така че много добре да се използва в кола или друго място, където искате той да е имал функция автоматично включване.

14. Връзка с две устройства: за едновременно свързване на смартфон и таблет и възпроизвеждане на музика с всяко от тях, с помощта на стерео системи, поддържащи стандартен жак 3.5 мм или RCA.Свържете веднага две Bluetooth устройства за слушане на музика, извършване на телефонни обаждания и още много други.

15. Свържете две устройства: поддръжка на едновременно свързване с аудиопортом 3,5 мм и 2 аудиопортами RCA.

16. Автоматично свързване: този Bluetooth приемник автоматично се свързва с най-новите сопряженному устройството Bluetooth при следващото включване.

Добави мнение

Вашият рейтинг: