Козирка От висококачествен полипропилен материал, авто Прозорец Козирка, Ветрозащитный Козирка, за Защита от Слънце и Дъжд, Дефлетор за EVERUS S1 2011

  • 207.32лв.
( 0 Коментари )
Наличност: В наличност

Тагове:
  • калъф за motorola s1, корпус slcatel s1, случай на алкално s1, калъф ulefon s1, корпус dp s1, 3d дръжка sunlu m1, стъкло fz6 s1, стъклен резервоар s1, корпус olcol s1, стъкло s1
  • Модел автомобил: EVERUS S1 2011
  • Тип елемент: прозорец козирка
  • Материал: Abs

Инв.: p7245

Високо качество ABS материал Прозореца на колата Козирка Вятър Дефлектор и Защита от Слънце и Дъжд Defletor за EVERUS S1 2011

Забележки: Преди извършване на плащането, моля, потвърдете у нас, подходящ ли е този продукт за вашия автомобил или въведете модела на автомобила и годината на производство на вашата кола, за да не ви избави от излишни неприятности.Благодарим ви!

За продукта :

1. Висококачественият цвят хром алуминиеви джанти

2. Дръжте колата си на открито, козирка прозорци вентилационна (противовакуумна) канална козирка дъжд, слънце, вятър дефлектор.За това ви е нужно, и вие ще бъдете възхитени!!!

Моля, имайте предвид, че:

1. Цялата нашата гаранция за качеството на продукта, всички продукти за реална стрелба; За технологията на дисплея, светлина, екологични причини може да има леко отклонение явление, моля, за да получите вид преобладава.

2. Ние таксуваме само цената на стоката и цената на доставката, включително данъци и други такси.Ние ще ви парцел с обявяването на стойността на сметката под 50 долара, за да направи всичко възможно, за да се избегне вашия потребителски събиране.

3. Моля, не забравяйте да проверите пратката, когато се регистрирате парцел, с удоволствие ще подпишете колет, ако сте открили никакви щети.ние купихме за застраховка на всеки пакет и може да поиска обезщетение.Така че, моля ви, направете снимки и запазване на доказателства.Ние предлагаме да изпълним монтаж в местна работилница, това изисква професионално майсторство и внимателност.

4. Моля, уверете се, че вашият модел на автомобила и стоката, която ви трябва, ние ще изпратим стоката, която искате.Ако е необходимо връщането на стоката поради неправилно покупка, купувачът трябва да заплати разходите за доставка и да се гарантира, че пратката е добра!Благодарим ви!

5. Голяма част от цената-безплатна доставка с EMS, моля, разберете, ако дистанционно държава и адрес причиняват липсата на стойността на доставка, ние ще се свържем с вас, за да добавите разходите за доставка.Благодарим ви!

Правилата на връщане:

· След получаване на пратката, моля, пишете ни в продължение на 3 дни, ако не сте доволни или има повреда при транспортиране.Но вие трябва да ни предоставят своите снимки, за да се докаже това.Ако всички щети или вреди, настъпили по време на превоза, вие трябва да подадете иск или обезщетение в EMS (или друг express) за уреждане.Моля, разберете, че ние не носим отговорност за безопасността на стоките след предаването му в EMS (или друга експресна).

· Ако искате да върнете продукт, моля, запазете го в същото състояние, в което той е изпратен.Ние ще ви възстановим парите след като го получи, но връщане на сумата не включва разходите за доставка.

· Моля, дайте ни до 5 работни дни за обработка на вашите върнати стоки.

За обратна връзка:

Скъпи приятели, ние ценим вашият бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте подробности за сделката на "5 звезди" и " оставете ни положителна оценка.Ние ще направим същото и за вас!Ако имате някакви проблеми с продукта, моля, не оставяйте ни отрицателни отзиви веднага.Моля, първо се свържете с нас, ние ще ви предложим добро решение.Ако не, тогава те остават отрицателни отзиви все още не е късно.Вашата помощ ще бъде много оценявам!

Добави мнение

Вашият рейтинг: